Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam neki, hogy szeretem, de nem írta vissza, hogy ő is engem?
Figyelt kérdés
Barátomnak eddig egyszer mertem mondani (szex közben) hogy nagyon szeretem akkor, úgy vissza kérdezett, hogy mit szeretek benne .... utána rá kérdezetem, hogy szeret e erre akkor hogy igen.
Most este chaten elköszönéskor írtam neki, hogy nagyon szeretem meg jó éjt.
Ő csak annyit, hogy jó éjt millió csók.
Nem reágált semmit. Most itt zokogok mint egy hülye....Ez azt jelenti, hogy ő nem szeret. (minden egyéb viselkedése arra mutat, hogy szeret)
L/27
2016. febr. 21. 21:36
11/15 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Én is azt javasolnám, hogy ezt beszéld át vele, különben 1. sosem fogja megtudni, hogy ez neked mennyire fontos, 2. te is csak így tudhatod meg, miért nem mondja/írja.
Egyébként tényleg sokan vannak úgy, hogy nehezen tudják kimondani.
12/15 A kérdező kommentje:
4 honapja. De gondolom ne neten hanem szemelyesen kerdezzek ra? Konkretan hogy pl. Szeretsz?
2016. febr. 21. 22:33
13/15 anonim válasza:
Igen, mindenképp személyesen lenne jó, neten könnyen félre tudnak menni a dolgok, mert nincs ott az illető arca, stb. Inkább mondd meg nyíltan, hogy neked fontos, hogy néha ő is mondja ki az érzéseit, de legalábbis jólesne neked, hogy ha azt mondod neki, szereted, akkor viszonozza. Vannak fiúk/férfiak, akiknek ezt egyszerűen a szájába kell rágni :) és nem rosszindulatból nem mondják, hanem mert ők inkább tettekkel működnek.
14/15 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy ne erőszakold rá, hogy kimondja. Úgyis ő érzi majd az, hogy mikor jött le annak az ideje, hogy kimondja. Nekem majdnem egy évbe telt mire kitudtam mondani. Még soha senkinek nem mondtam azt, hogy szeretlek, kivéve a jelenlegi páromnak. Kicsit fura volt, mikor először a párom mondta telefonban, hogy szeret. Egy kicsit megfagyott bennem a vér, hogy most mit is mondhatnék. Kis hatásszünet után annyit tudtam benyögni, hogy én is. Ez így ment nagyon sokáig kb. 8-9 hónapig. Mikor a párom kiakadt, hogy én miért nem mondom neki soha. 1 hét szakítás után, sírva mentem hozzá. Mikor kinyitotta az ajtót rengetegszer mondtam, neki hogy szeretem. Fura érzés volt kimondani. De most már tudom, hogy a szeretlek szó mellé milyen érzések tartoznak. Így minden nap legalább 2X ezt el is mondom a páromnak.
15/15 anonim válasza:
Én kb 1-2 hónapja jártam a (már) férjemmel, mikor este az ágyban kimondtam "szeretlek". Ő láthatóan meglepődött, lesokkolódott, kínos hallgatás, nem mondott semmit, elfordult, aludt. Iszonyú érzés volt, de meggyőztem magam, hogy attól még tudom, fontos vagyok neki, előbb-utóbb majd viszonozza és kimondja. Eltelt még egy hónap, szeretkezés után összebújva mondta ki ugyanezt nekem. Ekkor már hihetetlenül örültem, hogy reflexből nem vágta rá ő is előző alkalommal, mert ez így sokkal őszintébb volt, életem egyik legszebb pillanata. Szóval ne erőltesd, majd mondja, mikor ő érzi megfelelőnek a pillanatot. A másik, hogy simán lehet szeret téged, csak nehéz kimondania, illetve sokan nem "dobálóznak" ezzel a szóval, tartogatják a legszebb pillanatokra, így marad meg a varázsa a szónak a mindennapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!