Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam neki, hogy szeretem, de nem írta vissza, hogy ő is engem?
Barátomnak eddig egyszer mertem mondani (szex közben) hogy nagyon szeretem akkor, úgy vissza kérdezett, hogy mit szeretek benne .... utána rá kérdezetem, hogy szeret e erre akkor hogy igen.
Most este chaten elköszönéskor írtam neki, hogy nagyon szeretem meg jó éjt.
Ő csak annyit, hogy jó éjt millió csók.
Nem reágált semmit. Most itt zokogok mint egy hülye....Ez azt jelenti, hogy ő nem szeret. (minden egyéb viselkedése arra mutat, hogy szeret)
L/27
Inkább ülj le vele és beszéljétek meg ezt a problémádat. Lehet, hogy érzi, csak nem mondja. Akkor pedig te közöld vele, hogy jól esne neked, ha szóban és írásban is tudtodra adná.
Egyébként meg fogalmam sincs, hogy miért nem írta. Erre csak ő tud válaszolni.
Azt meg csak érzed nem, hogy szeret-e téged vagy sem!
A tettek sokkal többet érnek, mint egy kimondott szó!
Azt hiszem igazad lehet. De most irtam igy le eloszor neki es nem tudom szerintem szadekosan nem reagalt ra.
attol fuggetlenul erezni azt erzem hogy szeret. Csak ez most igy rosszul esett (most hagytam abba a sirast a telomat is eldobtam amikor olvastam mit irt. Rakeredni nem merek....
Igazábol előző hozzászolonak igaza van, a tetteiből észre fogod venni h mennyire szeret téged az illető.
Lehet h nem szerelemből szeret téged, hanem inkább barátságból de úgy nagyon.
Ezt így nem lehet tudni
Miért nem mersz rákérdezni?
Egy jó kapcsolat titka, hogy bármiről, bármikor nyíltan és őszintén tudj beszélni a partnereddel.
Szóval ne légy bátortalan, kérdezz rá nyugodtan. Nem fogja leharapni a fejedet, mert feltettél neki egy kérdést.
Ha neked ő a mindened, az már régen rossz. Tehát, ha ő nincs, akkor te egy senki vagy? Nincs is életed?
Csak értelmezd, amit írtál! (szimplán jó tanács)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!