Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen helyzetben?
Ha nyitott a kapcsolatunk, akkor nem zavarna, de gondolom nalatok nem ez a helyzet es igen - 2 ev mar hosszu ido.
Beszeld meg vele, mert szerintem meg mindig erdeklodik a masik no irant.
30/F
Csak mert ha az én barátom nyúlna a tudtomon kívül a telefonomhoz, letörném a kezét.
Az még csak nem is egy közös számítógép, aminél tényleg lehet, hogy véletlenül látja meg az ember, hogy milyen oldalt nyitott meg az előző ember.
Csak nekem furcsa hogy itt mindenkinek total elfogadhato hogy a parja belenez a telefonjaba es kitorol onnan dolgokat ?
Soha nem csaltam meg senkit, es igen engem csaltak mar meg de ettol fuggetlenul eszembe nem jutna a masik telefonjan barmilyen muveletet a tudta nelkul elvegezni.
Ha az en baratnom lennel (bar en no vagyok) repulnel de rogton.csak ezert.
Viszont valoban, 2 ev utan nem normalis de miert nem ulsz le vele megbeszelni es tisztazni hogy neked ez nem esik jol ? Nem hisztizve hanem felnott ember modjara...
Egy közös nyaralásról akartam megnézni egy képet, régi a telefonja rengeteg mappa van benne, és nem azt nyitottam meg, amelyiket kerestem. Tudom hogy nem szép, hogy belenéztem, de ha nincs benne semmi, miért lenne gond?
2 év után azt hittem tudok mindent, és nem lesz gond belőle, ha gyorsan átküldöm magamnak.
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy az enyémben semmi titok nincs, a Facebook-omhoz is tudja a jelszót. Semmi titkolni valóm nincs, ha ciki, ha nem. :O
Mindenkinek joga van a múltjához és a titkaihoz. Én nem tartom rettenetesen szörnyűségesnek, hogy a régi telefonja rengeteg mappája közül az egyikben ott vannak a régi szerelmes/erotikus képek.
A mai szabadelvű világnak ez egy hozadéka: kb 20 felett mindenkinek van előző élménye, emléke csalódásról, gyönyörről, most az a baj, hogy kép is van róla?
A régi nyaralás képeit sem törli ki az ember, meg a régi iskoláét sem, akkor sem, ha már egyetemre jár.
Konkrétan semmi közöd hozzá, hogy vannak-e meztelen képei az előző nőjéről. És nincs jogod a másik telefonját nézegetni az engedélye nélkül.
Ha megengedi, hogy megnézd a közös nyaralós képeket és találsz rajta egy két évvel ezelőtti mappát a meztelen képekkel, akkor illik gyorsan becsukni és ne foglalkozni azzal többet.
Parban eggyutt vagytok.
Minden esetre beszeld meg vele.
Mindenkinek van múltja. Neked is. Te sem meséled el, hogy milyeneket élveztél az exeiddel. Ő sem emlegeti. A múlt létező dolog, bármennyire is szeretné néha az ember semmissé tenni. Mindenkinek vannak titkai. Neked is. Szerintem a párod ezt
tiszteletben tartja, akkor tartsd te is tiszteletben az ő múltját. Ne hallgass a sok kislányra, akik balhét akarnak, fogadd meg egy érett ember tanácsát. Semmi közöd más telefonjához, még a párodéhoz sem. Ha szóvá teszed a dolgot, hetekig tartó hiszti lesz belőle, mindkettőtök részéről. A múlt létezik, mindíg is létezni fog. Nem fogsz tudni változtatni rajta. Tartsd tiszteletben a titkát, ahogy ő a tiedet. Béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!