Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza ebben a helyzetben?
Nálunk eddig abból állt a nyaralás, hogy elmentünk apósékhoz egy hétre.
Úgy lenne, hogy 8 m2-en vagyunk négyen, a nappaliban.
A lakás katasztrófa, az egész ház zajos, büdös (kelet Magyarország), ráadásul nyaranta pusztulat meleg.
Ott él még a legkisebb sógorom, aki egy igénytelen kamasz.(szó szerint bűzlik). Ráadásul iszonyú bunkó.
Se játszótér se semmi a környéken.
Anyós heti hat nap 14-16 órát dolgozik, após rokkantnyugdíjas, emellett van egy hat órás melója, plusz maszekol.
A nyaralás napjai abból állnak, hogy a férjem megy "pasis programokra" a sógorommal és apósommal, én meg a dögmeleg lakásban takarítok, segítek anyósnak, illetve próbálom lefoglalni a gyerekeket.
Tavaly elegem lett, és kijelentettem, hogy soha többé.
Most megint előhozta a férjem, hogy menjünk, sőt, menjünk két hétre.
pacikukit.
Mondtam, oké, mehetnek, vigye a nagyot (6 éves lesz) a picivel mi itthon maradunk.
Erre megsértődött, hogy az úgy nem nyaralás.
Mert akkor ő nem tud sehova menni.
Persze arra nem reagált, hogy nekem egész eddig ez volt a nyaralás.
ha én nyaralni megyek... akkor se a szüleimet, sem pedig a párom szüleit nem szeretném ott tudni. Ez inkább családi látogatás, mint nyaralás.
Esetleg máshová nem tudnátok menni... nem menne bele? Csak ti meg a kicsik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!