Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szoktátok beszélni a dolgokat döntés előtt? Ebben helyzetben kinek van igaza?
Játszma q... kemény játszma amit csinál.
Kicsit jártasabb lennél a játszmák menetében akkor tudtad volna, hogy ugyanazzal a mozdulattal le is fogja mondani.
Kicsit visszavennék a kapcsolat forróságából, de előtte szembesíteném vele, hogy mit csinált.
Ilyenkor vagyok mindig kiakadva, hogy a bagolyfül színének a DNS-én át a szavannák homokjában élősködő kisizének a micsodájáról is tanítanak mindent az iskolában csak az emberi kapcsolatokról, viselkedésről nem.
A könyvet is érdemes elolvasni.
Mielőtt felháborodnál vagy elítélnéd a párodat azért tudd, hogy MINDENKI játszmázik. A játszmákkal vesszük el a másiktól az irányítást.
Az egyik ellenszere, hogy nem veszed figyelembe, átnézel a másik hülyeségén, vagyis lepattan rólad. Ez a kisebb dolgoknál alkalmazható. Pl. hülye beszólások. Ha nem reagálsz rá a másik valószínű megunja. Következő lehetőség, hogy viccet csinálsz belőle.
A másik lehetőség, hogy szembesíted az illetőt azzal amit tesz.
Épp tegnap tettem meg a párommal. Döbbent csönd volt a válasz. Mi ezeket megbeszéljük mindig és nem is hagyjuk egymásnak, így egyre kevesebbszer is fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!