Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők! Nálatok vannak tabu témák?
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!!
Nálunk sincsenek tabu témák, mindent megbeszélünk, de kíváncsi voltam másoknál hogy működik ez.
Mentek a zöld pacsik!
huh...13as..huh :D
"Nálunk olyan sincs, hogy nem cserélek előtte betétet. Dehogynem! Egyszerűen nincs olyan dolog, amit ne lehetne a párunk előtt beszélni vagy csinálni. Legalábbis én ezt vallom. És nem tudnék olyan kapcsolatban élni, ahol bármi miatt titkolóznom, szoronganom vagy feszengnem kéne."
hát, én nem cserélek előtte betétet, nem fingok előtte (ő sem szerencsére..persze ha kicsúszik, semmi gáz, de megtiszteljük egymást annyival, hogy kimegyünk a mosdóba)
Szerintem van olyan dolog, amit nem "lehet" a párunk előtt csinálni :D Én pl nagyon nem szeretnék az a pár lenni, ahol az egyik fél tusol, a másik meg szarik közben a fürdőben... :D És emiatt nem érzem, hogy szoronganék, feszengenék, egyszerűen ilyen vagyok... És nagyon örülök, hogy a barátom is ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!