Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémák a munkahelyen, melyikünk gondolkodik jól?
Lassan 2 éve vagyunk együtt a párommal, de nem élünk együtt.
Én november óta munkanélküli vagyok. Részben a párom unszolása miatt hagytam ott az előző munkahelyem. Azóta számtalan helyre beadtam a jelentkezésemet, de csak 2 helyről kaptam visszajelzést. A párom egy gyárban dolgozik, 2 műszakban. Ebből a gyárból hívtak fel engem is, ma kellene mennem, tuti felvennének. 1 műszak lenne elvileg, de esetenként be kell menni éjszakára és a túlóra folyamatos. 8 óra helyett 12-13 órákat húznak le. A párom ismeri az ottani viszonyokat, és egész éjjel nem aludtunk, veszekedtünk, mert nem akarja engedni, hogy ott dolgozzak, mert szerinte rá fog menni a kapcsolatunk, mert nem fogunk tudni így találkozni, csak hétvégén, ő pedig ilyen általános iskolás kapcsolatot nem akar.
Én nem tudok megélni a 22800 ft-os munkanélküliből és nem is akarok igazából. Dolgozni akarok, mert kell a pénz, és megőrülök itthon a szüleimmel. De ha elkezdek dolgozni, akkor igaz lesz pénzem, és nem kell itthon lennem, de hulla leszek és párom sem lesz.
Azt hozzá kell tennem, fel sem merül benne egy esetleges összeköltözés lehetősége. Ő az édesanyjával él, aki ráadásul nem is ismer, szerintem a létezésemről sem tud, mert én mindig csak este megyek a páromhoz.
Mit tegyek, hogyan döntsek? Átsírtam az éjszakát, vállalhatatlan a fejem, de még mindig megállíthatatlanul potyog a könnyem. Itthon bekattanok, és pénzem sincs, de a páromhoz is ragaszkodom, mit csináljak?
szóval lemondtál, mert szte nem bírtad
oké, leírva nem volt álommeló, de bevételed volt, időd is telt stb.
most meg semmit nem találsz.
először is ezt a pasid dobd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!