Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörte a barátnőm a telefonom, de ki akarja fizetni. Mit tegyek?
Ha ilyen drága telefont veszel, szerintem alap, hogy biztosítást is kötsz rá.
Én azt javasolnám, hogy felesben fizessétek ki a javítást.
Nekem is hasonló árú telefonom van. De egy havi fizetésemből kettőt tudnék venni. Szóval kidobnám, és vennék egy másikat.
Viszont nem értem, hogy miért kell az embereknek többet költeniük, mint amennyit megengedhetnek maguknak. Alapvetően azt mondanám, hogy fizessen a csaj. De nem mondom, mert biztos, hogy javítható olcsóbban is, és legalább kaptál egy leckét, amiből úgysem tanulsz, hogy az embereket kell szeretni, és a tárgyak valók a használatra.
Ha valahogy működik, akkor szokd meg, hogy ilyen!
"Kértek már tőled valamit? Semmit sem adsz oda?"
Valamit kértek, de 300 ezres telefont nem adnék senki kezébe, max. ha lenne annyi feles pénz a tárcámban.
Ciki a helyzet.
Nem mondanam azt, hogy fizesse ki az egeszet, de legalabb szalljon bele az osszegbe.
Ha veletlenul csinalta, akkor nem hagynam hogy kifizesse. Vegulis a te dontesed volt, hogy iphone-t veszel, ugy hogy nincs ra igazan penzed, es nem kotsz ra biztositast sem.
Nekem lenne penzem iphone-ra, de nem fogok venni, hiszen nem szivesen dobok ki extra penzt olyanert, amit egy masik telefon is ugyanugy, vagy meg jobban meg tud csinalni (pl Samsung) es ha gaz van, a javitasa sem kerul annyiba.
Amikor felso kategoriasabb telefont vettem (Samsung Galaxy Note, vagy a HTC Desire amikor kijott) mindig alap volt, hogy a biztositast nem sajnaltam ra. A Note-omnak pl betort a kijelzoje, raadasul ugy, hogy ugyanigy pofara esett a kore, es a biztosito szo nelkul kicserelte, teljesen ingyen, hiszen a leeses ellen jar a biztositas (ezek olyan dolgok amirol nem tehetsz, nyilvan nem akarattal vagtad foldhoz a telot).
Ez egy kicsit arra hasonlit nekem, mint amikor valaki az utolso fillerjeit rakolti egy uj autora 0 kezdoreszletes hitelre, de pl a Cascora mar nincs penze, aztan ha pl. ellopjak, akkor meg ott van, hogy kocsi nincs, a reszleteket pedig fizetheti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!