Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összetörte a barátnőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetörte a barátnőm a telefonom, de ki akarja fizetni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem olcsó darabról van szó, majdnem 300 ezer forint volt. Nem nagyképűsködni szeretnék vele, keményen megdolgoztam érte, több, mint egy évig gyűjtöttem rá. 2 hónapos a telefon és sajnos "pofára esett" a betonra, berepedt a kijelző és több helyen is lepattant róla a borítás. Barátnőm ragaszkodik hozzá, hogy kifizesse a javítást (kb 140 ezer forint), de egyikőnk sincs olyan anyagi helyzetben, hogy csak úgy ki tudja fizetni ezt az összeget. Ő ragaszkodik hozzá, hogy megtérítse a javítási költséget, de nem érezném korrektnek, hogy ebbe belemenjek. Mi a teendő ilyenkor?
2016. febr. 16. 22:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Ha ilyen drága telefont veszel, szerintem alap, hogy biztosítást is kötsz rá.

Én azt javasolnám, hogy felesben fizessétek ki a javítást.

2016. febr. 16. 23:24
 12/21 anonim ***** válasza:
15%

Nekem is hasonló árú telefonom van. De egy havi fizetésemből kettőt tudnék venni. Szóval kidobnám, és vennék egy másikat.

Viszont nem értem, hogy miért kell az embereknek többet költeniük, mint amennyit megengedhetnek maguknak. Alapvetően azt mondanám, hogy fizessen a csaj. De nem mondom, mert biztos, hogy javítható olcsóbban is, és legalább kaptál egy leckét, amiből úgysem tanulsz, hogy az embereket kell szeretni, és a tárgyak valók a használatra.

Ha valahogy működik, akkor szokd meg, hogy ilyen!

2016. febr. 16. 23:27
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Én biztos nem venném el tőle a pénzt.Nem direkt csinálta.
2016. febr. 16. 23:29
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
faaaszej 300ezres telefon de nem vagy olyan anyagi helyzetben..
2016. febr. 16. 23:44
 15/21 opened paradise ***** válasza:
2 ezer körül lett volna a biztosítás,amit akármikor le lehet mondani....
2016. febr. 16. 23:59
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is Iphone6 de nekem van ra biztositas. Sztem az a legjobb ha kifizeti a felet, a masik felet meg te, es akkor mindenki jol jart:-)
2016. febr. 17. 00:02
 17/21 anonim ***** válasza:
19%

"Kértek már tőled valamit? Semmit sem adsz oda?"

Valamit kértek, de 300 ezres telefont nem adnék senki kezébe, max. ha lenne annyi feles pénz a tárcámban.

2016. febr. 17. 00:02
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Hogy lehet 300 ezer forintot kidobni egy szaros telefonra? Te nagyon nagy hülye lehetsz!
2016. febr. 17. 02:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Ciki a helyzet.

Nem mondanam azt, hogy fizesse ki az egeszet, de legalabb szalljon bele az osszegbe.

2016. febr. 17. 03:38
 20/21 anonim ***** válasza:
75%

Ha veletlenul csinalta, akkor nem hagynam hogy kifizesse. Vegulis a te dontesed volt, hogy iphone-t veszel, ugy hogy nincs ra igazan penzed, es nem kotsz ra biztositast sem.

Nekem lenne penzem iphone-ra, de nem fogok venni, hiszen nem szivesen dobok ki extra penzt olyanert, amit egy masik telefon is ugyanugy, vagy meg jobban meg tud csinalni (pl Samsung) es ha gaz van, a javitasa sem kerul annyiba.

Amikor felso kategoriasabb telefont vettem (Samsung Galaxy Note, vagy a HTC Desire amikor kijott) mindig alap volt, hogy a biztositast nem sajnaltam ra. A Note-omnak pl betort a kijelzoje, raadasul ugy, hogy ugyanigy pofara esett a kore, es a biztosito szo nelkul kicserelte, teljesen ingyen, hiszen a leeses ellen jar a biztositas (ezek olyan dolgok amirol nem tehetsz, nyilvan nem akarattal vagtad foldhoz a telot).

Ez egy kicsit arra hasonlit nekem, mint amikor valaki az utolso fillerjeit rakolti egy uj autora 0 kezdoreszletes hitelre, de pl a Cascora mar nincs penze, aztan ha pl. ellopjak, akkor meg ott van, hogy kocsi nincs, a reszleteket pedig fizetheti...

2016. febr. 17. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!