Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradnál a pároddal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál a pároddal ha kiderülne hogy 13 év házasság után, (2 gyerek, férfi:32 nő:41) megcsalt egy 18 alatti kis cafkával?

Figyelt kérdés
Minden vélemény és megoldás érdekel
2010. márc. 30. 21:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%

jahhh, és a pasi mikor elvett egy nála idősebb nőt, nem számolt azzal, hogy az öregedni is fog?

ronda dolgot művel

ki vele

2010. márc. 30. 22:06
 12/27 anonim ***** válasza:
50%
én sose bocsátanám meg.. éppen ezért nem akarok férjhez menni, és gyereket szülni. előbb vagy utóbb, ugyis megcsalnak. megérné ez nekem?? nem. téged meg csak sajnálni tudlak, de sztem hagyd ott. jobb lesz neked ugy. tuti, h van olyan pasi, aki nem csalna meg, és tisztelne.
2010. márc. 30. 23:54
 13/27 anonim válasza:
67%
én 33 vagyok a férjem 27 7 éve vagyunk együtt van 2 közös gyerekünk ha megcsalna kirúgnám mint macskát .....
2010. márc. 31. 10:15
 14/27 anonim ***** válasza:
81%
lehet hogy egy házban élnék vele ameddig muszáj a gyerekeket term. utána sem szakítanám el tőle, de már csak büszkeségből se hagynám h hozzámérjen ezek után... biztosan nehéz, mert egyértelmű, hogy nagyon szerelmes voltál, talán még vagy a férjedbe, de ne hagyd hogy megalázzon! L/20
2010. ápr. 2. 14:46
 15/27 anonim ***** válasza:

Nagyondurvítós:/ íjj

Csak a gyerekek miatt.

2010. ápr. 2. 15:21
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát, először összeszorult szível olvastam a sztorit, mert mi a mi felállásunk is hasonlóan néz ki, mint Nektek a házasságkötéskor... (de mi csak járunk, és ezen nem is akarunk változtatni) ... Aztán arra gondoltam, hogy a másik tisztelete,meg a hűség nem attól függ, hogy ki hány éves (hány olyat lehet akár itt is olvasni, hogy a nőt hasonló korú, vagy idősebb férje megcsalta!) vagy hogy kinek hány kapcsolata volt a párja előtt: ismerek olyat,akinek a felesége az első volt,és imádja, rá nem nézne másra, meg olyat is, aki "kiélte magát" a házasság előtt - és utána is :S
2010. ápr. 2. 15:21
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom,sok dologtól függene,de szerintem nem.
2010. ápr. 2. 15:31
 18/27 anonim ***** válasza:
72%
Semmi kepp nem maradnek egyutt vele.Megpedig pontosan a gyerekek miatt.Az a baj,hogy te ezt soha nem fogod tudni megbocsajtani a ferjednek.Es ezt a gyerekek minden nap fogjak latni,hogy a mama csip-csup dolgokkal bosszut all a ferjen.Mert akar hogy is nem szeretned,ezt fogod tenni.Szoval...a gyerkek ezt latni fogjak es amikor felnonek ok is ugyan ilyen part fognak kifogni es ugyan ugy fognak viselkedni vagy mint az apjuk,vagy mint az anyjuk a kapcsolataikban.Szoval,en azt tennem,hogy leulnek a gyerekeimmel es elmondanam,hogy a papa es a mama kozott megszunt a szerelem,a papa mast szeret.Ezert a papa es a mama elfog valni es kulon fog elni.Ilyen helyzetekben mindig az elsodleges a gyermek.Es hulyeseg azt mondani,hogy a gyerkem miatt maradjatok egyutt,mert a gyereknek nagyobb kara lesz abbol ha egyutt maradtok,mintha elvalnatok!
2010. ápr. 2. 15:32
 19/27 anonim ***** válasza:
25%
Nem. Velem hasonló történt, csak az én párom 40 volt, a kis cafka meg 15.
2010. ápr. 2. 15:45
 20/27 anonim ***** válasza:
71%
Biztos, hogy nem maradnék vele egy percig sem. És szerintem is hülyeség azért együtt maradni vele, mert gyerekeitek vannak. Ezek után akaratlanul is feljöhet a téma, ha vitáztok és rosszabb lesz a gyerekeknek azt hallgatni. Költözzetek szét, és tényleg csak azt magyarázzátok meg a gyerekeknek, hogy a ti kapcsolatotok már nem olyan mint régen, ne neveld az apjuk ellen őket, és ne mondogasd nekik mit tett. Azért "gratulálok" neki, hogy 13év házzasságot és gyereket feláldozott egy 18éves kis ...ért. Megkérdezném tőle, hogy megérte-e neki...ráadásul 1 éven keresztül...ha még szereted, hidd el már nem érdemli meg hogy bárki is szeretetet/szerelmet érezzen iránta.Szerintem ő sem bocsátaná meg neked, ha ezt tetted volna.
2010. ápr. 2. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!