Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudom a sógoromat rávenni, hogy adjon egy esélyt a húgomnak?

Figyelt kérdés
Hugi szerelmes lett egy férfiba. El akart válni, de nagyon gyorsan meggondolta magát. A férfi nem párkapcsolatra gondolt, és a hugi igényei, bár mindenki szerint alap dolgok, eddig megugorhatatlanok a jelentkező férfiaknak. Bár az is igaz a hugi Mindenkit elküld mert a házasságát próbálná menteni. A sógornál viszont vannak jelentkezők a válásuk utáni időszakra. A sógorom azzal indokolja a válás melletti döntését, hogy a hugi ha mással érezte jól magát akkor tőle valamit csak nem kapott meg, és így boldogtalan volt. Viszont ha mással boldog akkor szereti annyira, hogy elengedi. Plussz nem akarja a szamár szerepét betölteni. A sokadik indoka az volt, ha a hugom akart válni akkor miért olyan gond ha ezek után megfordul a fejében, hogy más nővel lesz együtt. Viszon azt látom, hogy a hugi mindent megtesz a házasságáért. Nem mindig jó dolgokat, de mindent megpróbál. Valahogy rá kellene venni a sógort, hogy gondolja meg magát. Ötleteket várnék. Köszönettel
2016. febr. 16. 14:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hugi meggondolta magat, vagy pedig lebukott es akkor gondolta meg magat?
2016. febr. 16. 14:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Volt itt egy hasonló kèrdès,az nem a hugidról szót?Van gyerek is igaz?
2016. febr. 16. 14:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Bejelentette, hogy el akar válni mert szerelmes valakibe. Szóltunk Neki, hogy ne szórakozzon a férjével. A bejelentése után a barátja közölte vele, hogy nem párkapcsolatra gondolt csak szexet szeretne. Ezután viszakozott.
2016. febr. 16. 14:48
 4/14 A kérdező kommentje:
Van három gyerekük is.
2016. febr. 16. 14:49
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

Ez bukta.

Nem elég hogy megcsalta, még le is akart lépni.

Nem is rajta múlt, hanem ők dobták.

Most meg jó lenne szamárnak a férje.

2016. febr. 16. 16:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Szrintem elèg buta volt a hugod,hogy ilyen bizonytalanra kockáztatta a házasságát.Ès mèg ott a 3 gyerek is.Olvastam a règi kèrdèst is,elèg fura hugod van.Szerintem nem tehetsz semmit.
2016. febr. 16. 16:43
 7/14 anonim ***** válasza:
52%
Igaza van a férjének, ha nem ad neki újabb esélyt. Simán elvált volna, ha a másik nem csak szexet akar. Akkor nem volt gond, hogy 3 gyerek van? Ha kap még egy esélyt, és jön egy újabb jelölt, akkor megint mindent otthagyna...
2016. febr. 16. 20:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Igaza van a pasinak. És sem lennék szamár. Hajtsa el, te meg ne védd csak azért mert a hugod. Mert undorító amit csinál.
2016. febr. 17. 01:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Sógor jó arc! Hugi... hát inkább nem írom.
2016. febr. 18. 18:05
 10/14 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy rosszat csinált a hugi,de megoldást, ötleteket várnék hogyan tudnánk kibékíteni Őket. Valamit csak lehet tenni.
2016. febr. 18. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!