Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a férjem egy prostival volt?
Figyelt kérdés
Megtudtam hogy még mielőtt megismerkedtünk, egy olcsó mocskos szajhával feküdt le, akiért fizetett is, ráadásul gumi nélkül, és bevallotta, hogy tényleg volt ilyen, nagyon kiakadtam rá, szerinte fölöslegesen szerintem meg jogos volt. Szerintetek?2016. febr. 16. 00:27
21/25 anonim válasza:
Szerintem valahol jogos. Szerintem egy Férfi eleve ne álljon le semmiféle prostival vagy party ribivel. Egyszerűen azért ne, mert tartsa magát már többre, mint egy ösztön állat...... Másrészt az, hogy gumi nélkül csinálta...az meg felelőtlenség. Én csalódnék a férjemben, ha ilyen derülne ki róla. Lehet, hogy mást nem zavar, ha a párja a múltban (de kit tudja hogy a jelenben vagy netán a jövőben) valaki lelkileg és testileg is igénytelen.....de engem igen...zavarna. illetve nem is zavarna, hanem egyszerűen csalódnék. Ettől sokkal többre tartom a férjem!
22/25 anonim válasza:
Nekem az lesz a férfiasságom vége, amikor majd fizetnem kell egy QÁ-nak hogy legyen szexuális életem. De még eddig nem kellett! Én inkább azon lennék kiakadva, hogy olyan loser, hogy nem tudott egy csajt felszedni!
23/25 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy olcsó volt, és hogy mocskos volt? Megkerested? Ha orál volt, ahhoz általában csak a QÁ-k ragaszkodnak hogy gumival legyen!
24/25 anonim válasza:
Régen rengeteget jártam fizetős hölgyekhez.
Nem azért mert nem tudtam volna becsajozni.. Egyszerűen a munkám mellett nem volt időm ra... + ugye még egy diazkóπcsánál is meg vannak szabva a határok, prostit viszont az igényeidnek megfelelően választasz... Előre tisztázva van, mit lehet és mit nem. Egy értelmes hölgy 15-25ezer per alkalom... Rendszeresen járnak szűrésre, ami a diszkó ribikről nem mondható el...
25/25 anonim válasza:
# 22
Nem feltétlenül azért mennek férfiak prostihoz, mert máshogy nem jutna. Ismerek több olyat is, akinek bőven jutott ingyen is (és jó nők), mégis kipróbálta, hogy milyen egy hivatásos lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!