Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a férjem egy prostival volt?
Szerintem te szándékosan tönkre akarod tenni a kapcsolatotokat értelmetlen féltékenykedéssel.
Hány éves házasok vagytok? Mikor történt az eset? (Ha valamit elkapott volna, akkor már régen előjött volna!)
Feleslegesen turbózod magad!
Köszönöm neked kérdező, hogy újfent emlékeztettél, hogy milyen az, amikor ostoba, hisztis, problémázós, elviselhetetlen sárkány nője van az embernek.
Ilyenkor mindig új beleszeretek a barátnőmbe.
Egy költői kérdésem azért van hozzád: Ugye tudod, hogy mely gondolat fog megfoganni a férjed fejében ennek nyomán? Az, hogy soha a büdös életbe ne mondjon el neked semmit sem.
Remélem ezt akartad, különben olyan óngólt rúgtál, mint Durica fénykorában ( https://www.youtube.com/watch?v=HUgZCpNWmqQ)
Eléggé rosszindulatú vagy Kérdező.
Szégyen.
OFF
"Most téged is dobjon ki a kanod, mert a gimi retyójában egyszerre három vastag uborkát szívtál le?"
Ha nekem valaki élőben ilyet mondana, az lenne az utolsó dolog, amit valaha kiejtett a száján. :)
ON
És akkor mi van? Előtted tette. Menjetek el szűrésre, ha minden oké, akkor meg felejtsd el.
Az én barátom leszopatott egy prostit, de nem érdekel kicsit sem.
Jajjmaaar az en ferjem is volt egyszer prostival mielott megismerkedtunk, sot harmasszex is volt (valami ismerossel) de most nem ertem h ezzel mi a baj?Marmint oszinten nem ertem:-)
Ez azelott volt mielott megismerkedtetek,ergo totalisan irrelevans:-)
Azt az egyet én is felelőtlenségnek tartom, hogy gumi nélkül történt.
De ezt leszámítva előtted történt a dolog. Elég rosszindulatú lehetsz, nekem biztos nem kéne olyan "társ" mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!