Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtudtam, hogy a férjem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam, hogy a férjem egy prostival volt?

Figyelt kérdés
Megtudtam hogy még mielőtt megismerkedtünk, egy olcsó mocskos szajhával feküdt le, akiért fizetett is, ráadásul gumi nélkül, és bevallotta, hogy tényleg volt ilyen, nagyon kiakadtam rá, szerinte fölöslegesen szerintem meg jogos volt. Szerintetek?

2016. febr. 16. 00:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
Még mielőtt megismerkedtetek... Mi is itt a probléma?
2016. febr. 16. 00:30
 2/25 anonim ***** válasza:
75%
ez most olyan h te meg lehet 1200 palival kavartál egy éjszakás kaland stb és? a jelen számit nem a mullt most ha össze jövök 1 nővel és meg tudom h nem szűz hagyom ott :D? ne csináld kérlek gyerekes viselkedés
2016. febr. 16. 00:31
 3/25 A kérdező kommentje:
Az, hogy védekezés nélkül, és mi sem használunk gumit..
2016. febr. 16. 00:32
 4/25 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem fölöslegesen akadtál ki. A múlt volt, megtörtént, vissavonni nem lehet, csak egy flösleges vita lesz belőle. Ráadásul nem az alatt történt hogy együtt voltatok, tehát szerintem nem volt értelme kiakadni.
2016. febr. 16. 00:32
 5/25 anonim ***** válasza:
79%

Becsülöm a férjed őszinteségét, a bátorságát, hogy el merte mondani. Ugyanakkor szánom is, mert öngyilkos hajlama van :D

Mindent összevetve sokkal többre értékelem eme lépését, mint hogy idejössz és kivered a hisztériát, ezzel mélyítve a sztereotípiát a nőkkel szemben, hogy nem hogy nem értékélitek az őszinteséget, hanem egyenesen öngyilkossággal egyenértékű.

Köszönöm szépén e férfiak számára nevelő jellegű üdítően kijózanító kérdést.

2016. febr. 16. 00:34
 6/25 A kérdező kommentje:
Nem tőle tudtam meg, hanem egy ismerősömtől, először hebegett-habogott...
2016. febr. 16. 00:35
 7/25 anonim ***** válasza:
10%
Jól tette. Te már nem vagy elég jó nő.
2016. febr. 16. 00:38
 8/25 anonim ***** válasza:
74%

A lényegen nem változtat, ismerősnek sem szabad elmondani, főleg a picsogi barátoknak. Ez is egy nagy tanulság. A legjobb barát is vagy véletlenül, vagy direkt elpicsogja.

Amúgy nem helyes gumi nélkül lefeküdni bárkivel is, de kérdezem én, előtte feküdtél már le gumi nélkül más férfiakkal? Voltál átfogó STD szűrésen? Mert ha nem, akkor öngól az egész.

2016. febr. 16. 00:39
 9/25 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le gumi nélkül más férfiakkal.
2016. febr. 16. 00:40
 10/25 anonim ***** válasza:
50%

És akkor most mivan? Elválsz a férjedtől mert régen csinált egy hülyeséget?

Ha nagyon aggódsz elmentek STD szűrésre, aztán lezárod az ügyet. Ennyi. Semmivel nem jobb vagy rosszabb mintha egyetemistaként megkúr egy partiribit.

Vagy mit vársz tőlünk, hogy tapsoljunk mert kiakadtál igazság bajnokaként?

2016. febr. 16. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!