Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kell költeni egy hónapba kb. egy aranyásó típusú nőre? Megéri ez az ilyen pénzes pasiknak?
Nem a nők kerülnek pénzbe, hanem a párkapcsolat. Ezt valahogy mindenki elfelejti.
Gondoljátok, hogy nekünk nem kerül pénzbe egy pasi?! Érdekes mód, ilyen kérdésekkel szökőévente egyszer találkozok csak.
A mozit, éttermet, színházat, egyéb programokat jobb esetben nem csak a férfi fizeti.. hol az egyik, hol a másik, esetleg felesben. Ki a kaját/piát, ki a jegyet.
Ajándékot mindkét fél vesz a másiknak, szülinapra, névnapra, karácsonyra, egyéb általuk megbeszélt ünnepekre, alkalmakra.
Ez nekünk is mind pénzbe kerül, mégse sírunk miatta.
Igen, első randin illik meghívni a lányt. Én el is várom, hogy meghívjanak, hogy aztán azt mondhassam, hogy nem, szeretném én is kivenni belőle a részem. Ha lovagias, akkor ragaszkodik hozzá, hogy fizesse a vacsorát, de ezután mikor én azt mondom, hogy rendben, de akkor koktélra, italra a vendégem, akkor engedi, hogy tényleg meghívjam..
Tudjátok, ezek ilyen kis játszmák.. Nekem jól esik, ha meg akarnak hívni, de valójában nem vagyok ez a fajta, én is szeretem meghívni a másikat. A férfinak meg minden bizonnyal jól esik, ha látja, hogy a nő nem veszi ezt természetesnek, ő is szeretne hozzátenni az estéhez, de azért az első körhöz csak ragaszkodna..cserébe enged egy kicsit, mert a második körre már enged.. Értitek.
Tudom, most itt a kérdés alapvetően nem erre irányult, de ez szól mindazoknak, akik azt hiszik, hogy a nő pénzbe kerül. Felvilágosítalak titeket, a párkapcsolat kerül pénzbe!!
státusz szimbólum...
mint a luxusautó.
ha azt néznénk mi éri meg nekik, akkor mindenképpen a prostikra szavazok!
14es: én már kivonultam a társkeresőpiacról.
de máig nem értem: miért jók ezek a "játszmák"? miért kell tesztelni a másikat?
megsértődsz-e, ha téged is tesztelnek netalántán?
Én is kivonultam a piacról, de szerintem ez még épp az a "játszma", ami belefér és kell..
Nem arról beszéltem, hogy tesztelgetem a páromat, hogy ráküldöm egy nőismerősömet. Az ilyen játszmákat én is utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!