Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi pénzt kell költeni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt kell költeni egy hónapba kb. egy aranyásó típusú nőre? Megéri ez az ilyen pénzes pasiknak?

Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 19:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom neked milyen barátnőid voltak de nekem olyanok ahol nem kellett rá költenem
2016. febr. 14. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
akkor tuti rondák voltak ! de mozi étterem ide oda menni mind pénzbe kerül
2016. febr. 14. 19:39
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
Persze attól is függ, hogy hogy nézel ki. Minél jobban, annál kevesebbet kell ráköltened a nőkre.
2016. febr. 14. 19:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a nők kerülnek pénzbe, hanem a párkapcsolat. Ezt valahogy mindenki elfelejti.

Gondoljátok, hogy nekünk nem kerül pénzbe egy pasi?! Érdekes mód, ilyen kérdésekkel szökőévente egyszer találkozok csak.

A mozit, éttermet, színházat, egyéb programokat jobb esetben nem csak a férfi fizeti.. hol az egyik, hol a másik, esetleg felesben. Ki a kaját/piát, ki a jegyet.

Ajándékot mindkét fél vesz a másiknak, szülinapra, névnapra, karácsonyra, egyéb általuk megbeszélt ünnepekre, alkalmakra.

Ez nekünk is mind pénzbe kerül, mégse sírunk miatta.

Igen, első randin illik meghívni a lányt. Én el is várom, hogy meghívjanak, hogy aztán azt mondhassam, hogy nem, szeretném én is kivenni belőle a részem. Ha lovagias, akkor ragaszkodik hozzá, hogy fizesse a vacsorát, de ezután mikor én azt mondom, hogy rendben, de akkor koktélra, italra a vendégem, akkor engedi, hogy tényleg meghívjam..

Tudjátok, ezek ilyen kis játszmák.. Nekem jól esik, ha meg akarnak hívni, de valójában nem vagyok ez a fajta, én is szeretem meghívni a másikat. A férfinak meg minden bizonnyal jól esik, ha látja, hogy a nő nem veszi ezt természetesnek, ő is szeretne hozzátenni az estéhez, de azért az első körhöz csak ragaszkodna..cserébe enged egy kicsit, mert a második körre már enged.. Értitek.

Tudom, most itt a kérdés alapvetően nem erre irányult, de ez szól mindazoknak, akik azt hiszik, hogy a nő pénzbe kerül. Felvilágosítalak titeket, a párkapcsolat kerül pénzbe!!

2016. febr. 14. 19:46
 15/17 anonim ***** válasza:

státusz szimbólum...

mint a luxusautó.

ha azt néznénk mi éri meg nekik, akkor mindenképpen a prostikra szavazok!

2016. febr. 14. 21:16
 16/17 anonim ***** válasza:

14es: én már kivonultam a társkeresőpiacról.

de máig nem értem: miért jók ezek a "játszmák"? miért kell tesztelni a másikat?

megsértődsz-e, ha téged is tesztelnek netalántán?

2016. febr. 14. 21:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is kivonultam a piacról, de szerintem ez még épp az a "játszma", ami belefér és kell..

Nem arról beszéltem, hogy tesztelgetem a páromat, hogy ráküldöm egy nőismerősömet. Az ilyen játszmákat én is utálom.

2016. febr. 14. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!