Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet valakiből alaszkai...

Hogy lehet valakiből alaszkai aranyásó?

Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
kimész és elkezdesz aranyat ásni. Nem árt hozzá pár 100milla kezdőtőke sem, ha 150ezer$ban veszel mosót.
2014. márc. 1. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Fémkereső nem árt hozzá. Én magam készítettem. Ehhez nem kell munkavállalási engedély vagy hasonlók.

De nem árt minél több hasznos információ előtte. Például olyan helyekről ahol biztosan találsz aranyrögöket. A többi dolog ugyanaz szükséges mint egy világjáráshoz.

Persze ha vállalkozóként aranykitermelő akarsz lenni, az más, ahhoz tényleg gépek is kellenek, engedélyek, kellő mennyiségű tőke, stb. De gondolom nem vállalkozóként vonz ez a szabad élet, mivel vállalkozni lehet bármi mást is, akár itthon is.

2014. márc. 2. 13:39
 3/5 anonim válasza:
valaki túl sok discovery-t nézett.
2014. márc. 2. 15:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincs esélye, hogy én aranyat találjak ?
2014. márc. 2. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a fickó Ausztráliában fémkeresővel 3 hét alatt 63 grammot szedett össze:

http://www.youtube.com/watch?v=IXSUlVFockk

Van esélyed hogy találj te is. Vagy akár a finnországi Lappföldön. Gyerekkoromban a Rába folyó hordalékában ezüstösen csillogó fémrögöket találtam fémkereső nélkül. Azok elvesztek, így ma nem tudom milyen fémek voltak. Ha netán platina volt, akkor akár 500 000...1 000 000 Ft veszett el. Persze lehetett gyakorlatilag értéktelen króm, nikkel, ezüst, stb. Aranyrög Erdélyben is van. Vagy a szlovákiai Körmöcbányán (Kremnica). Régóta halogatom én is a fémdetektoros aranyásást. Fémkeresőm van, információim is, már csak elhatározás kellene mert hiába vártam, egyik aranyrög sem keresett fel eddig. :))

2014. márc. 6. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!