Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez anyagi lehuzas, avagy a no aranyaso?
Roviden: hazaspar, 6 eve egyutt, boldogok. A no keptelen beosztani a fizeteset pedig nagyon jol keres, a ferj persze tobbet keres, magas eletszinvonalon elnek.
Mivel a no keptelen beosztani a fizeteset, igy a ferjetol ker kolcson, amit minden honap vegen visszaad. A fejnek ez nem hiany, a haztartas sem erzi meg, gyerek sincs, viszont ez egy ordogi kor kor leven mindig ahogy megadja kolcson kell kernie, szoval kicsit olyan mint egy elo hitelkartya.
Lassan ott tart a dolog, h a fizetese egyharmadat visszaadja ho vegen, amit vissza is ker (es kap) kolcsonbe, hogy aztan ho vegen megadja, es az egesz kezdodik elorol.
Egyebkent a ferj szo nelkul ad kolcson, egyaltalan nem zavarja vagy ilyesmi, szoval nincs koztuk vita. A ferj anyja szerint a no aranyaso.
Szerintem is termeszetellenes h igy elnek egy kozos haztartasban, de a kerdes most nem ez, hanem az h a no most telleg aranyaso emiatt?
Koszi a valaszokat
Ebbol nagyon konnyu kijonni.
Ha a feleseg ker kolcson mindig 60 ezret, akkor legkozelebb nem kap, csak 50-et, gazdalkodjon belole. Kovetkezo honapban mar csak 40-et kap. 30-at.. mig el nem fogy es kilaball a hitelbol.
most komolyan házasság az vagyon közösség nemde?
akkor tulkép nem is kölcsön kér a férjétől ...
és minek adja vissza ?
vagy külön kassza van ?
Ez naluk ugy van, h a rezsit felezik, a pasi a tankot, biztositot mittomen a sajat penzebol fizeti, a no allja a telefonszamlat es altalaban a ferfi fizeti a nagybevasarlasokat es ezen felul mindenki arra kolti a penzet amire szeretne.
Mindketten irodaban (mas cegnel dolgoznak)
Hiteluk nincs.
Mindketto teljes munkaidoben dolgozik.
Az anyos alapbol ilyen, mindenkiben aranyasot lat:-))
7-es: ez az amit en sem ertek foleg ugy, hogy a pasi nem a sajat fizetesebol ad kolcson a nonek, hanem abbol a penzbol amit a no visszaad ho vegen:-))
Elég kevés az információ ahhoz, hogy ítéletet alkossak, aranyásó, vagy nem, lehúzás, vagy nem. Kölcsönkér, visszaad, boldogok...
Nekem az egész furcsa, a külön kassza, a kölcsönkérés, a kölcsön adott pénz visszakérése, de tudom, nem ez a kérdés. Szerintem ha a nő aranyásó lenne, akkor 6 év alatt már kiharcolta volna a közös kasszát. A férj anyjának meg annyi köze van hozzá, mint nekem.
Wanda: haaaaat a helyzet az, h itt a no nem akar kozos kasszat mert nem birja ha elszamoltatjak, plusz mivel tudja, h felelotlenul banik a penzzel a legjobb ha nem egy kartyan van a fizetesuk:-)
Valojaban a balhe egy taskan bukott ki az anyos reszerol, a no vett maganak (sajat fizu) egy baromi draga taskat amibol az anyos kiszamolta, h 28 taskat lehetett volna belole venni, amire az apos rakontrazott, h lesz az harminc is es itt kezdte el a no azt, h a feleseg aranyaso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!