Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Arra kérlek titeket normálisan válaszoljatok.

A párommal 9 éve vagyunk együtt, cégvezető anyagiakban nem szűkölködünk. Az elején mikor összejöttünk én takaritottam meg gyárakba dolgoztam. Szegény családba nőttem fel megbecsülök minden forintot. Én nem nagyon költekezek nő létemre pedig megtehetném,inkább a leárazott dolgokat veszem mert ugy több megmarad abból amit kapok a páromtól. Azt kérte hagyjam abba a munkát ne dolgozzak. Na most évek óta csak itthon vagyok házimunka barátnők stb... És megmondom őszintén nagyon unalmas kezd lenni. Kértem hadd menjek hozzá dolgozni vegyen fel de nem engedi. Azt mondja szüljek gyereket meg hülye vagyok mert ő a helyembe nem ezt csinálná mert ha lenne lehetősége arra h eltartottként éljen,akkor kihasználná! Mert sok nő szeretne igy élni hogy csak kapja a pénzt azért mert van egy olyan faszija aki ezt meg is adja. Az a gondom hiányzik a munkahely emberek stb... Gyereket szeretnék de sosincs itthon,sokszor alig találkozunk na most mi értelme van igy gyereket vállalni? Azert szüljek hogy ő egèsz nap ne legyen velem sokszor éjjel sem? Ha gyereket szülök nem csak magamnak szülök neki is. Nem érti meg azt hogy nem minden a pénz. Hiába van pénz ha alig vagyunk együtt. Szerintetek szüljek neki és fogjam be a számat inkább hogy ilyen életet élhetek vagy keressek olyat aki törődik is velem minden nap és egyforma a családról alkotott képünk?

2016. febr. 13. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Volt barátnőm édesanyjának fel kellett adnia a munkahelyét, a férje miatt,mert jobb állást kapott.Elköltöztek, és a nő nem kapott normális munkát. Otthon maradt. Évekig így ment a dolog, és egyszer csak besokallt, teljesen megzavarodott, pszichológushoz kellett vinni, a férje sem bírta már, volt hogy a nő nem aludt 4 napig, és rengeteg nagyon erős gyógyszert kellett szednie. Fél év kellett hogy megoldódjon az egész. Most kb. 70000-ért dolgozik, holott a férje 800000-et keres, de sokkal boldogabb, még-ha a munka nem is tetszik neki, de tud másokkal beszélni, és sikerélménye van, és büszke is magára.
2016. febr. 13. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem igaz, hogy minden nő azt akarja, hogy eltartsák. Én megőrülnék, ha nem dolgozhatnék!

Hasonló helyzetben volt egy ismerősöm, akit a férje nem hagyott dolgozni. Ő a végén már titokban járt el dolgozni (aztán mikor kiderült, jól összevesztek és elváltak). A lényeg hogy nagyon tud hiányozni a munka.

Gyereket semmiképpen se vállalj így be, amíg nem tisztáztátok a munka-kérdést, és azt hogy ő mennyit hajlandó fogalalkozni vele. Egy gyerekkel még kevesebb időd és energiád lesz pl. felnőttekkel beszélgetni.

Szóval én először is leülnék a pároddal megbeszélni ezt a két dolgot, és ha nem sikerül megegyezni, akkor szakítanék.

2016. febr. 13. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:
kezdjél el komolyan szórakozni,pénzt költeni,azt tenni amihez kedved van és akkor látni fogod a reakcióját.ha van elég pénzed akkor nem unatkozhatsz,pl. meghívhatsz engem is egy fitneszwelnesz hétvégére,aztán jó lesz az :P
2016. febr. 13. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!