Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adna tanácsot?

Figyelt kérdés
3 honapja ,hogy megismertem egy férfit.Elsö két hétben csak beszélgetünk,és azutàn összejödtünk.Minden rendben van vele nagyon szeretem És öis mondta,hogy szeret.De a baj,hogy csaladja van és harom gyermeke.Azt mondja,hogy nem szereti a feleségit csak a gyermekek miatt van együt vele.Én meg nemtudom,hogy mit csinaljak.Higyek neki? Szakitani nem akarok mert nagyon szeretem. Én 19 L 28 F
2013. dec. 25. 20:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy beszélje meg a feleségével. ha nem képes erre, akkor nem szeret.
2013. dec. 25. 20:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
"Higyé" neki.
2013. dec. 25. 20:47
 3/12 Költőnő? ***** válasza:
100%

ne reménykedj.

nem fogja őket elhagyni.

2013. dec. 25. 20:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak kihasznál. Semmi egyéb. Majd pont egy 19 évesért hagyja el a gyerekeit, nem? Ugyan... 3 hónap alatt bőven megtehette volna, mégsem tette. Plusz ha elhagyná, hova menne, hozzád?

Elég szomorú h így bedőltél neki.

5/12 anonim ***** válasza:
Semmi nincs rendben vele,mert hülyére vesz és kihasznál.Majd akkor bízz benne,mikor mindent felad érted!
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd tönkre őket. Gondolj bele, ezért van ennyi csonka család. Az a pasi egy r*hadt nagy szemét ha családja mellet egy 19éves lánnyal kavar. Nem tudnád magadnak sem megbocsátani azt ami akkor következne be, ha a felesége fülébe jutna a dolog.
2013. dec. 25. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Feleslegesen erőlködsz, nem szeret téged csak kalandozik mert 3 gyerek után a felesége valószínű már nem olyan mint egy 19 éves lány.

És azt sem kell elhinned, hogy valaha szakít vele. Addig nyújtja majd ameddig neked eleged nem lesz de addig legalább még jó sokszor meg fog dugni.

2013. dec. 25. 20:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Tudom ,hogy nem szép dolog.Azt mondta ,hogy edigis volt baràtnöje a felesége mellett.És ,hogy a felesege lehet ,hogy sejti.Szinte minden nap nàlam van és eleg sokat marad.Nem hiszem hogy csak a szexre kellenek.De azt én nem tudom elfogadni hogy nem csak velem van:(((
2013. dec. 25. 20:54
 9/12 Költőnő? ***** válasza:

hát pedig ha eddig is voltak barátnői és értük sem volt képes a saját önző, gusztustalan személyiségén változtatni, nem is fog.

Gondolj bele. Mennyi bizalmat tudnál egy olyan ffinek szavazni, aki minden lelkifurdalás nélkül folyamatosan szeretőt tart???

szted hozzád hű lenne?

kétlem.

2013. dec. 25. 20:57
 10/12 Költőnő? ***** válasza:
ne nyomorítsd magad egy olyan ffi miatt, aki nem érdemli.
2013. dec. 25. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!