Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Valaki valamit tudna valami tanácsot adni?

Figyelt kérdés

3 hete szakitottam a baràtommal azt mondta hogy kb 2honapja megvàltoztam és hogy nem törödöm vele hogy nem vagyok elég figyelmes stb. pedig ö is megvàltozott de erre csak azt mondja hogy azért van mert màr én sem vagyok ugyan olyan akàr mit mondok mindig neki van igaza és mindent folyton a szemere hàny még amikor elkezdtünk jàrni szinte nem is talàlkoztunk ugy éreztem hogy nem törödik velem ezért összejöttem egy màsik sràccal de utàna mégis ôsszejöttünk 1 évig voltunk együtt de kb 2 havonta összevesztünk azért mert megcsaltam pedik komolyan megbàntam probàltam a kedvébe jàrni még csak rà se néztem a többi fiùra szinte nem is beszéltem velük utàna 9 honapig nem voltam magyarorszàgon (kölföldön élek és akkor csaltam meg amikor hazamentem a szünetre és összejöttem egy magyar sràccal)azért mert tudtam hogy rosszul érezné magàt amig otthon lennék és amikor 9 honap utàn hazamentem akkor is kb csak a baràtnöimmel talàlkoztam bulizni se voltam azért hogy megprobàljak a kedvében jàrni amiota pedig elkezdödött a suli elsö nap meglàtott egy csajt és megjegyezte hogy jol néz ki... 1 hét mulva együtt mentek moziba össze is vesztünk mert engem màr nemtudom miota nem hivott sehova meg se kérdezte hogy van e kedvem elmenni és ö volt megsértödve hogy féltékeny voltam volt hogy megigérte hogy suli utàn talàlkozunk de aztàn lemondta mert tanulnia kellett aztàn amikor jövök ki a sulibol làtom hogy ott vàr azthittem hogy értem jött de a màsik lànyra vàrt... (ö aztmondja hogy csak baràtok) amikor pedig szakitottunk szinte minden nap sirtam minden nap probàltam vele beszélni hogy helyrehozzam a dolgokat de nem reagàlt aztàn amikor màr nem irtam neki egy idö utàn megint elkezdtünk beszélni aztmondta hogy még mindig szeret de amiatt hogy megvàltoztam nem akar velemlenni ugyhogy most "ideiglenesen" együtt vagyunk azzal a feltétellel hogy megvàltozok de szinte nem is talàlkozunk ma vagy ha talàlkozni akar akkor is ugyérzem hogy csak a szex miatt akar velem lenni ezt pedig nem akarom de még mindih nagyon szeretem és vele akarok lenni de nem akarom hogy kihasznàljon

Szerintetek mit csinàljak?

köszönöm a hasznos vàlaszokat

2013. okt. 16. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem használj írásjeleket, mert ezt a katyvaszt senki nem fogja végigolvasni.
2013. okt. 16. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna megint kibékülnötök! Kérlek, hagyd el végleg! Nagyon gyerekes amiket írsz, nagyon éretlen, nagyon nem vagytok ti jól ebben a kapcsolatban! Tehát te már ne írj róla regényeket, a te dolgod a felejtés lenne most! Mindenki aki ezt elolvassa, tudja, hogy nektek az a legeslegjobb, ha nagyon messzire elkerülitek egymást és hozzátok jobban illő párt kerestek! Hidd el, EZ a hasznos tanács! Te meg soha többé ne csalj meg senkit!
2013. okt. 16. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!