Adtok tippet/tanácsot, hogy milyen eteto széket érdemes venni?
5 hónaposan vettünk mi is, még nem tudott ülni ő sem, ezért mindenképpen dönthető háttámlájút vettünk, és azt is ajánlom. Viszont főleg olyanok vannak a közép árkategóriában, amiknek nem a háttámlája dönhető, hanem az egész ülés billen hátra, nekem az nem volt szimpi. Egyet találtam ebben az árkategóriában, aminek csak a háttámlája dönthető:
Én nagyon szeretem. Nagyon masszív, nem olyan rozoga, mint ebben az árkategóriában nagyon sok (nagy a babám, úgyhogy szempont volt)
Nagyon kényelmes, szűkítőbetét nagyon kényelmessé teszi, nem dől ki oldalra, nem csúszik le a baba benne.
Könnyen tisztán tartható, mosógépben mosható a a pamut rész. Már 9 hónapos a lányom, szóval használjuk egy ideje, de nem bántam meg...
Fisher price etetőszék. Ujjonan 25 ezer, használtan 10-15.000
az anyag susogós, vízlepergetős, mosógépben mosható, vagy nedves rongyal tisztítható.
Magassága állítható, az asztal magasságához tudod igazítani, 2 tálcás.
A lába között van leesés gátló, 5 pontos öv
Dönthető több fokban.
Használtan vettem, de nekem is kiszolgál még 2 gyereket, és még el tudom adni, mert mint az új!
Ami ne vegyél, azok a 10-15 ezres székek, aminek az anyag a viaszos merev műanyag! Pár hónap alatt kiszagad, betöredezik.
Nem dönthető.
A baba lábai között nincs leesés gátló, 3 pontos öv van benne, kicsúszik a gyerek!
Nem állítható a magassága, ezért nincs az asztallal egybszintbe ha veletek eszik.
Tálcája nem levehető, 1,5 évesen nem fert bele a gyerek, alig tudtam kiszedni!
Egy kalap sz@r, és mégnfel is borúl!
Ilyet ne vegyél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!