Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azért van velem a barátom, mert "kihívás" vagyok?
Nagyon nem vagyok könnyű eset, sokat hisztizek ok nélkül megsértődök, kötekedek.. Emellett van sok jó tulajdonságom persze, de én nem jönnék össze olyan emberrel, mint én :D
Ő nagyon normális minden szempontból, szóval normálisabb nő illene hozzá szerintem. (A környezetem is meg szokta jegyezni, hogy "nahát, durva, hogy már ennyi ideje khm tolerál"- ezzel egyetértek)
Nos, ő olyan ember, aki nagyon szereti a kihívásokat, mindig keresi őket.. szóval mostanában rájöttem, hogy igazából lehet, hogy ezért van még velem. Ez mondjuk nem túl hízelgő gondolat, de roppant valószínű.
Ti mit gondoltok? :)
21/l és f, kb 4 éve együtt.
Adj hálát annak a felsőbb hatalomnak, amiben hiszel, hogy találtál ilyen pasit. Kicsit hasonló vagyok ahhoz, amit írtál magadról, engem mindenki kihajít igen hamar :D
Egyébként lehet benne valami, bár abban kételkedek, hogy CSAK azért lenne veled... Kérdezted őt már erről?
21/L
És gondolom örülsz annak, hogy ilyen sz..r mentalitással rendelkezel, aki úgymond kihívás az ellenkező nemnek.
Erről csa te tehetsz, hogy ilyen kiállhatatlanul viselkedsz. A párod meg elég h..lye, hogy még nem rakott téged helyre agyilag, hogy megérts, ha pl. ok nélkül megsértődsz, vagy hisztizel, mint egy kisbaba, az nem fog jóra vezetni.
De hát, ahogy szokták mondani, zsák a foltját mindig megtalálja. Jól kiegészítitek egymást akkor.
Jó tanács neked: jó lenne, ha modorálnád magad és megtanulnál felnőtt ember módjára viselkedni, mert ez a továbbiakban még sok kellemetlenséget fog hozni neked.
1es, igen, kérdeztem, természetesen azt mondta, hogy nem ezért.
2es, lehetnél kedvesebb is... egyébként ha sikerült volna értelmezni a szöveget, kiderült volna számodra, hogy nem szeretem ezt magamban, és próbálok is változtatni. nem vagyok rá büszke, ésszeretni meg végképp nem ezért szeretem magam.
Nem hiszem, hogy egy "kihívás" ilyen tartós dolog volna.
Lehet ám az is, hogy egyszerűen csak szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!