Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Segítsetek kérlek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Segítsetek kérlek. Egy kétségbe esett szerelmes lány.

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves Lány vagyok. Nagyon Szerelmes Vagyok egy fiúba...Msn-en már november óta beszélgetünk.Egy iskolába Jár velem.Évfolyamtársak vagyunk.. Szoktunk Talákozni is.. De ebben az egyhétben..Nem volt Nete...És kicsit.. eltávolodtunk egymástól..mondta h hiányzok neki .és mondtam, h ő is nekem.Aztán mondta h Úgy érzi hogy már nem úgy szeret mint pl egy hete.. már nemannyira...Nekem ez a fiú kell..Úgy érzem h ő az igazi.. és tudom h egy 15 éves lány előtt még ott az élet.. meghogy lehet h most ígyérzek de lehet pár hónap után nem így fogok érezni..de ez más.. ez szerelem...és képes lennék vele leélni az egész életem.de nélküle viszont nem. ugyhogy azt szeretném kérni hogy segítsetek.. hogy csináljam azt hogy megint úgy vonzzódjon hozzám? mit csináljak h megint ugy szeressen? Tanácsokat kérek szépen. Előre is köszönöm. (:
2010. márc. 30. 16:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
jójó köszi köszi xD :D ennyi "tanács" elég volt :)
2010. márc. 30. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!