Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggodalomra adhat okot ha egy 25 éves nő már együtt élt vagy 5-6 pasival? Vannak olyan nők akik ügyesen ebből tengetik az életüket?
Igen, ahogy férfiak is. Cserekereskedelem. Az egyik eltartja, a másik csinálja az otthoni munkákat és/vagy a külsejével kompenzál.
De az is lehet, hogy az illető anyagilag nem áll úgy, hogy függetlenedni tudjon. Mondjuk erre még mindig kereshetne más megoldást, pl. azonos nemű baráttal/barátnővel vagy valamilyen lakótárssal költözik össze.
Én ilyen nő vagyok, mégsem ebből éltem. Ugyanúgy fizettem én is a részem mindenhol. Ennél az is kitartottabb, aki 25 éves korára 3 éve otthon csücsül gyesen, amíg apuci dolgozik.
Az ismeretségi körömben vannak mások is, akik hasonlóan több emberrel éltek együtt. Jellemzően azok, akik messze költöztek a családjuktól. Úgy könnyebben összeköltözik az ember, a rezsi megoszlik, nem üres lakásba mész haza, stb. Akinek aranyélete van otthon, az nyilván nehezebben költözik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!