Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogy mondanad el a parodnak?
Figyelt kérdés
A lenyeg, hogy regebben volt egy balesetem, es igy kevesebb az eselye a dolognak. Igazabol ezt eddig is tudtuk, hogy igy lesz. Konkretan nem terveztunk gyereket, de volt rola szo tobbszor is. Meg egy ideje a sorsra biztuk ezt a temat. Mar lassan egy eve nem szedek semmilyen fogamzasgatlot, gumival meg sosem vedekeztunk. A parom 35 eves en meg 24. Neki nincs semmi baja, nem regen volt vizsgalaton. O elegge csaladcentrikus, minden alma egy gyerek. En a korkulonbseg miatt eddig nem vagytam ra, csak olyan par ev mulva. Lassan 6 eve vagyunk egyutt, volt egy 1,5 eves kihagyasunk viszont. Ez nem lenyeges. A minap azt gondoltam, hogy terhes vagyok. Elegge arra utalo jelek voltak. Elmentem egy orvoshoz, kiderult, hogy nem, es az is, hogy elegge keves eselyem van a teherbe esesre. Nem tudom hogy hogy mondjam el neki. Nem tudom hogy fogadna a dolgot. Nem lenne kiborulva meg semmi, de rosszul esne neki vagy valami...elegge rossz kedvem van tegnap ota amiota megtudtam az orvostol a dolgot. Hogy mondhatnam el neki? Nem akarom megbantani a dologgal, meg plusz egy terhet sem szeretnem a nyakaba, de szerintem joga van tudni rola..2016. febr. 10. 20:30
11/12 anonim válasza:
Mit jelent az pontosan, hogy kevés esélyed van teherbeesésre? Kevés eséllyel is lehet, és a legtöbb meddőségi probléma orvosolható inszeminációval, vagy lombikkal. Ezért nem mindegy, hogy milyen probléma, mert ha tudod, akkor lehet célirányosan segítséget kérni.
12/12 anonim válasza:
megkérdezhetem, milyen baleset?
szerintem amúgy csak őszintén, ha igazán szeret, megoldjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!