Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NEM akadnátok ki? Ki a hibás?
Párom nagyrészt férfiakkal dolgozik, de van 1-2 nő kollégája is.
Mindenkit ismerek a cégnél, jóban vagyok a kollégáival.
De van egy nő, akire külkönösen féltékeny vagyok.
A párom sosem adott okot erre, de engem zavar hogy beszélgetnek és bírják egymást..meg hogy naponta 8órát "együtt" vannak.
Párom elmondta hogy ne izgulja, mert 10éve kollégák, és csak haverok, de mint nő nem jön be neki a kollegina, plusz engem szeret és ne nevettessem magam,hiszen a kollegina 20évvel idősebb és eléggé "mamás"
OKé..
Tegnap hívtam a páromat...nem vette fel...ezután még 5x kerestem és nem hívott vissza (dolgozott) én mindvégig azon kattogtam hogy tuti kettesben vannak és khmm..épp megcsal...és azért nem veszi fel..
amikor hazajött elmondta hogy nem is látta hogy kerestenm, mert egésznap néma volt a telója...mert akkor halkítota le amikor fotót csináltunk magunkról reggel az étteremben.
Persze jó nagy balhénk lett.
Ő állítja,hogy ártatlan, én meg fújom a féltékenységemet.
ki mit gondolna?
Ti nem gondolnátok ilyenre ha a pasitokat nem érnétek el telón?
Egyértelműen te vagy a hibás.
Akármilyen jó is a kapcsolatotok, nagyon rövid úton tönkre fogod tudni tenni egyes-egyedül, ha ilyen szinten nem tudsz gátat szabni a féltékenységednek.
Ha ennyire nem bízol a párodban, akkor miért is vagy vele?
Mindkettőtöknek csak időpocsékolás, de főleg neki.
Pff... túzott, ostoba, alaptalan féltékenység. Én ezt nagyon rövid ideig tűrném.
Van >valódi< okod feltételezni, hogy a párod akar valamit attól a nőtől? A leírtak alapján NINCS.
Van >valódi< okod gyanítani, hogy az említett napon vele volt, megcsalt? A leírtak alapján NINCS.
Ha nincs okod, ne féltékenykedj, hanem bízz benne! Ha ilyesmik miatt balhézol, el fogod veszíteni, és meg is fogod érdemelni.
Tisztaban vagyok vele hogy sosem vert at es sosem vezetett meg.
Sot amikor korabban barmi miatt azt felteteleztem hogy "ez tuti kamu" akkoris kiderult hogy IGAZ es ismet nem hazudott.
Nem tudom miert rettegek ennyire a megcsalastol...de akarmi vam pl.nem keres..nem veszi fel..rosszkedvu...jokedvu..vsgy nincs kedve meselni a napkarol.
Akkor mar azonnal arra gondolok hogy megcsal a novel...mindig ezen kattogok.
Ha mas van a munkahelyen es nem ez a csaj akkor full higgadt vagyok. De most...ahh esz az ideg
Nem tudom mire feltekenykedek.
Talan attol felek hogyha a csaj ramaszna a paromra..akkor mi lenne...mert ugye nekem meg sem fordul a fejemben az hogy a parom elutasitana a not. Mert pl
Kedveli es megsajnalna..vagy nem akarna megbantani.. Vagy abban a pillanatban EN nem erdekelnem es megtenni..vagy passz
Pedig nem tutyi mutyi alak
Amit akar megtesz.
Amit nem arra senki se -meg en se-tudom ravenni.
Szoval a velgetek embere.
Egyszerűen képtelen vagyok ép ésszel felfogni, hogy ilyen létezik.. Szavak nincsenek rád, komolyan.
Te magad írod: "Tisztaban vagyok vele hogy sosem vert at es sosem vezetett meg. Sot amikor korabban barmi miatt azt felteteleztem hogy "ez tuti kamu" akkoris kiderult hogy IGAZ es ismet nem hazudott.
[...]
Nem tudom mire feltekenykedek."
AKKOR MEG MI AZ ISTENÉRT VERGŐDSZ?? Minek hergeled magad orbitális baromságokon? Önuralom a kulcs, na meg menj el szakemberhez.. Bár neked nem ártana néhány atyai pofon sem, hátha megjön az eszed, és ezt úgy mondom, hogy amúgy elítélem az erőszakot. Bár belegondolva ilyen csökött aggyal semmi esély rá, hogy bármit felfogj.
Menthetetlen vagy. Még t#ri, bírja a pasid, de ne aggódj, nem fogja örökké.. Egyedül fogsz megrohadni 47 macskával, ha így folytatod, de aztán csak magad hibáztasd, mert meg is fogod érdemelni.
#26-27: ez szörnyen hangzik.
Az eszedre kell hallgatnod. Tudod, hogy ok nélkül féltékenykedsz és tisztában vagy vele, hogy nem kéne. Úgyhogy egyszerűen hagyd abba. Ha kattogni kezdesz, jusson eszedbe, hogy nem szabad, nem kell, és nyugodj meg, nyomd el, szorítsd vissza!
Ha nem teszed meg, harantáltan tönkre fog menni a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!