Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NEM akadnátok ki? Ki a hibás?
Párom nagyrészt férfiakkal dolgozik, de van 1-2 nő kollégája is.
Mindenkit ismerek a cégnél, jóban vagyok a kollégáival.
De van egy nő, akire külkönösen féltékeny vagyok.
A párom sosem adott okot erre, de engem zavar hogy beszélgetnek és bírják egymást..meg hogy naponta 8órát "együtt" vannak.
Párom elmondta hogy ne izgulja, mert 10éve kollégák, és csak haverok, de mint nő nem jön be neki a kollegina, plusz engem szeret és ne nevettessem magam,hiszen a kollegina 20évvel idősebb és eléggé "mamás"
OKé..
Tegnap hívtam a páromat...nem vette fel...ezután még 5x kerestem és nem hívott vissza (dolgozott) én mindvégig azon kattogtam hogy tuti kettesben vannak és khmm..épp megcsal...és azért nem veszi fel..
amikor hazajött elmondta hogy nem is látta hogy kerestenm, mert egésznap néma volt a telója...mert akkor halkítota le amikor fotót csináltunk magunkról reggel az étteremben.
Persze jó nagy balhénk lett.
Ő állítja,hogy ártatlan, én meg fújom a féltékenységemet.
ki mit gondolna?
Ti nem gondolnátok ilyenre ha a pasitokat nem érnétek el telón?
Én ezen nem akadnék ki, mert bízom a páromban. Ilyen mindenkivel előfordul, hogy elfelejti visszaállítani a hangot. Velem is volt már ilyen, mert a munkahelyen le kell halkítanunk. Nekem előbb jutna eszembe az, hogy baja esett, mint hogy megcsal.
Neked sztem szakemberre van szükséged, mert ez már beteges, amit leművelsz.
Ez elég vicces.....
Mitől félsz? Hogy elhagynak vagy hogy megcsalnak?
Szeretnél mindent az ellenőrzésed alatt tartani és akkor megnyugodnál, hogy nem érhet meglepetés?
Közlöm Veled, hogy aki félre akar lépni az talál módot bármit is hiszel, mert ez a célja, ez motiválja!!!!
Sokkal inkább azon kéne kattognod, hogy a párodat érdekelté tegyed abban, hogy amint van egy kis ideje rohanjon hozzád, mert Őt ez motiválná!!!
Soha életemben nem voltam féltékeny a páromra, mert Ő nem az enyém, egy önálló személyiség aki önszántából van velem. Ha mégis úgy döntene hogy elhagy(sajnos volt már rá példa), akkor biztosan nem győzködném, mert nem véletlenül döntött így.
Szóval ne elméleteket gyártsál, hanem figyeljél oda a partnered igényeire és ha ügyes vagy egy életre melletted marad.
38F
Ha én ilyen szinten bizalmatlan lennék a párommal, akkor annak ott vége lenne. Szerintem ennek semmi értelme, rohadt nehéz ebből kikecmeregni.
Én képtelen lennék olyan ember mellett maradni, akiben ennyire nem tudok megbízni, de szerintem neked sincs szükséged a napi stresszre emiatt. Szóval okosan-ügyesen gondold át, hogy miért vagy féltékeny, esetleg tudaton kívül tényleg adott okot a párod, vagy csak kevés az önbizalmad, változott-e a párod viselkedése, vagy neked van krónikus összehasonlítási kényszered?
Mindenesetre ez a fajta viselkedés előbb utóbb úgyis szétmarja a kapcsolatot, de mielőtt szétmarja, lesz pár hetes vagy hónapos hihetetlenül rossz, veszekedős, hisztizős, egymást cs-szegető kapcsolatotok.
Még mindig rettenetesen gáz vagy, Kérdező, és láthatóan még mindig nem vagy képes magadba nézni. A pasidnak sincs sok esze, hogy még mindig elvisel, az tuti.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcsa..
És ez még csak egy a sok közül, mindenhol megkaptad egybehangzóan, hogy benned van a hiba, de azért újra és újra felteszed, hátha valaki megerősíti benned a baromságaid, szánalomtenger.. Még mindig te vagy a ludas, hiába kérdezed meg még 5000x.
Mit gondolnék, ha nem tudnám elérni telefonon a barátom? Azt, hogy dolga van, és majd ha ráér, visszahív. Nem is hívogatnám mondjuk munkaidőben, hacsak valami nem szuper fontos, akkor is max 1x (ha nem veszi fel megvárom, hogy visszahívjon, vagy írok SMS-t), nem vagyok pióca.
Neked tényleg nincs semmi dolgod a világon, csak, hogy a pasid ellenőrizgesd és terrorizáld az elmebeteg paranoid f-szságaiddal? Ha már pszichológushoz nem is mész (pedig rád férne) menj el legalább dolgozni b-szki, talán akkor nem lesz ennyi időd baromságokon agyalni és idióta teóriákat gyártani.
Szánalmas vagy és gusztustalanul viselkedsz, annyi biztos.. Élvezed, ha konfliktust generálhatsz vagy csak simán ennyire ostoba vagy?
Nekem fura lenne, ha 5x hívom és egy üzenetet se ír vissza, hogy dolgom van kicsim később hívlak... Azért óránként egyszer rá szokott nézni a telefonra. De még sosem volt olyan, hogy ne értem volna el hamar.
Mindenesetre egy 45 éves csúnya öregasszonyra nem lennék féltékeny :D Én is jóban vagyok 1-2 sráccal, olyanokkal is, akik külsőre is rendben vannak, mégsincs eszem ágában sem, hogy bármit is akarjak tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!