Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az elvárható reakció a férfitól ebben az esetben?
Barátom haverjának a barátnője elkezdett sértegetni neten keresztül privátban.
Ezt mondtam páromnak, aki annyival lerendez, hogy tiltsam le. Viszont letiltani nem tudtam, mert reggel visszaengedélyeztem, gondoltam békénhagy.
Nem egy nagy dolog, nem hatott meg, amit a csaj írt. Megvédtem magam, illetve egész életemben bántva voltam a menő csajok által, megszoktam.
De az nagyon rosszul esik, hogy barátom sem véd meg. Én biztos írtam volna a havernak, hogy állítson a barátnőjén, ha fordított esetben történt volna így.
Eléggé kételkedni kezdtem most a kapcsolatban. Túlreagálom, vagy ez tényleg probléma? Fiúk, ti megvédtétek volna a barátnőtöket?
Amikor elmondtad a barátodnak a problémád, ő nem a te hátsó szándékod próbálta kitalálni gondolatolvasással, hanem azt javasolta neked, amit ő tenne a helyedben. Ha szeretnéd hogy beszéljen a haverjával, kérd meg rá!
Amúgy meg nem alsóba jártok, hogy "majd szólok apukámnak", tessék megoldani a problémát magadtól.
Fene tudja, - az én barátnőm azt se engedte, hogy a kitartóan bunkósodó exére rászóljak...
Ezt meg nem értem:
"Viszont letiltani nem tudtam, mert reggel visszaengedélyeztem, gondoltam békénhagy. "
Le tudod tiltani (de miért ismerősöd, ha nem is ismered????) - csak aztán rosszul gondoltad.
A barátod szólhatott volna a havernak, hogy te hirdetsz, nem ő, de ahogy látom alapból elégedetlen vagy vele.
Ezt átéltem: sok kis homok a pohár alján, egyik se ANNYIRA fontos, de hát lassan tele lesz.
Nem ismerősöm a csaj, természetesen. Tegnap este letiltottam, és 48 óráig nem tudom újra tiltani. Hogy miért vontam vissza a tiltást? Azt hittem békén hagy. Tévedtem.
Párommal alapvetően nincs bajom, csak ezzel a kissé visszahúzódó stílusával. Vagyis inkább nem tudja, hogy mire hogyan helyes reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!