Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem elvárható szerintetek, hogy egy férfi vegyen néha a párjának ezt-azt, elvigye ide-oda?
Ne értsetek félre nem a pénzre megyek. De minden nőnek jól esik néha a törődés, nem? Háromhavonta egy éttermi vacsora vagy néha egy új szép harisnya vagy bàrmi.
Titeket meg szokott lepni a párotok néha valamivel? Vagy ezèrt már túl anyagias vagyok?
Az ilyesmi mindenkinek jól esik, de elvárni nem lehet.
Én csak annyit várok el, amennyit én is adni tudok.
Ez teljesen természetes 'elvárás'
Mi heti 2x is elmegyünk étterembe és szinte mindig, csak úgy ok nélkül is hoz valamit, vagy egy csokor virágot. Sosem kértem, a vacsorák 98%-át ő kezdeményezte, vagy azon közeli barátaink, akikkel a legtöbbet kimozdulunk.
Nem lehet általánosítani, de ha valaki odavan a párjáért, ösztönösen akar a kedvében járni, kedveskedni neki, legalábbis nekem ez a véleményem. Az én barátom se gazdag, csak több lábon áll, én pedig nagyon jól keresek és + munkát is vállalok. Nem szipolyozzuk ki egymást. Nem élünk együtt. 25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!