Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem elvárható szerintetek, hogy egy férfi vegyen néha a
párjának ezt-azt, elvigye ide-oda?
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre nem a pénzre megyek. De minden nőnek jól esik néha a törődés, nem? Háromhavonta egy éttermi vacsora vagy néha egy új szép harisnya vagy bàrmi.
Titeket meg szokott lepni a párotok néha valamivel? Vagy ezèrt már túl anyagias vagyok?
Természetesen mind a férfinek, mind a nőnek jólesik a törődés, az apróbb figyelmességek. Kölcsönös a dolog.
2015. máj. 30. 08:22
12/19 anonim válasza:
Aki kapni akar, az tudjon adni is.
Ennek kölcsönösnek kell lennie, te is legyél figyelmes vele. Bár, nálam nem az általad említett példákban merül ki a törődés, de ez is azt támasztja alá, hogy mindenki másra vágyik.
2015. máj. 30. 08:36
13/19 anonim válasza:
Csak akkor, ha te is megleped néha.
Lehet, hogy nem gondoltad, de a férfinak is jól esik néha a törôdés.
2015. máj. 30. 09:07
14/19 A kérdező kommentje:
Én legalább szoktam főzni rá, minden nap meleg ebéd van otthon mire a munkából hazaér, ha lemegyek a boltba hozok mindig neki is valamit amit tudom hogy szeret, csoki, jégkrém, sör, sütemény
2015. máj. 30. 09:16
15/19 anonim válasza:
A barátom sokszor kedveskedik virággal például.Sütit-fagyit hoz haza,vagy a kedvenc kajámat.Cipőt is vesz néha,ruhát,éppen ami eszébe jut.Nem azt mondom hogy minden nap virágot vegyen egy férfi,de néha-néha erőltesse már meg magát,olyan férfi nem is kellene nekem,akinek soha nem jutok eszébe,és nem kedveskedik semmivel.
2015. máj. 30. 10:49
16/19 anonim válasza:
Az igazán fontos dolgok nem pénzbe kerülnek.Főzni egy férfi is tud,vagyis én igen.Másnak nem szoktam ruhát venni,mert lehet hogy nekem tetszik,de ha neki nem,akkor mi van?Tudom hogy vannak nők akik csak akkor szeretnek valakit ha költenek is rájuk.De ilyenkor az emberben megfogalmazódik a kérdés,hogy vajon tényleg szereti vagy csak azt szereti ha kiszolgálják?Egy kapcsolat két félből áll.Mind a két félnek kell bele tennie, és nem csak elvárni a másiktól.
2015. máj. 30. 12:15
17/19 anonim válasza:
Mindenkinek jólesik a törődés, de az is törődés, hogy munka előtt hosszan megölel, vagy ír egy sms-t, hogy szeret.
Nekem nem kellene, hogy harisnyát vegyen, nevetségesen hangzik. Étterembe is egyszer ő hív meg, egyszer én őt.
2015. máj. 30. 13:18
18/19 A kérdező kommentje:
Na, hàt most mondta az előbb, amikor mondtam neki hogy amíg fiatalok vsgyunk addig kellene élményeket szereznünk pl. kirándulásokkal, meg az évfordulónk is nemsokàra lesz èd nagyon szeretnék elmenni valahová, hogy
2015. máj. 30. 14:10
19/19 A kérdező kommentje:
Keressek magamnak akkor olyan férfit aki elvisz enge kiràndulni mert ő nem fog. De az engem lehurrogók szerint biztos ez a normális
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!