Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet feldolgozni egy 9...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni egy 9 éves kapcsolat véget egy szociopataval?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz , tul akarok lenni , sokszor jobban szerettem mindennel, tudtam h az! Nagyon az!

2016. febr. 7. 15:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
24%
Ha orvosnál nem volt, nem jelentheted ki róla. Gondolom, nem vagy orvos. Csak könnyebb itt kihisztizni magad.
2016. febr. 7. 17:56
 12/28 A kérdező kommentje:

1 . Nem ragaszkodom betegesen

2. De igen olvastam olyanokról is! Legtöbb esetben pszichológus segítségével tudnak helyre jönni!

3 . Klassz hogy helyre raksz , hogy szerinted mirol kellene olvasnom!

További szep napot neked!

2016. febr. 7. 18:03
 13/28 A kérdező kommentje:

Aki nem

Ért a témához az inkabb máshova kommentaljon ha lehet!

Nem vagyok kiváncsi a hozza nem értő hozzászólásokhoz, egy percig sem hisztizem , es nem bántom a háta mögött a volt kedvesem, pont arról is írok h szeretem es lelkem melyen igy is hogy azonosítottam a normálistol eltérő viselkedése ellenére! Legyszi ne okoskodjon aki nem érti a témát! Koszonom !

2016. febr. 7. 18:16
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

De betegesen ragaszkodsz, mert még most is azt írod hogy a lelked mélyén szereted. Ha egy olyan embert szeretsz aki neked szinte csak fájdalmat okozott, az nagyon nem normális.

Vagy te ezt másként gondolod?

2016. febr. 7. 18:22
 15/28 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak, majd az idő mindent elrendez szépen.
2016. febr. 7. 18:23
 16/28 A kérdező kommentje:

Te azért tartasz betegeknek mert azt írom h szeretem? Szerintem ez nem beteges nem azt irtam h hogy öngyilkos leszek nélküle!

Es engedd meg hogy kijavítsalak azt is irtam h nagyon boldog is voltam mellette , szóval lehet hogy akkor kellene kommentálni mikor figyelmesen végig olvasod a kérdést , es értelmezed magadban ! Van meg kérdésed?

2016. febr. 7. 18:28
 17/28 anonim ***** válasza:

Te pedig olvasd el az én válaszom és értelmezd.

Van még kérdésem igen.

Szerinted a gyakorin fogsz találni szakembert aki neked ebben segít? Hogy feldolgozd... Mert azt írtad olyan kommenteljen aki jártas a témában.

Minden rossz indulat nélkül írtam egyébként a hozzászólásaimat, nem tudom mért vetted támadásnak.

Szerintem nem attól lesz neked jobb ha halál pontosan diagnosztizálod a párodat. Ezért javasoltam hogy inkább olyat olvass ami rajtad segít, a te problémádon.

2016. febr. 7. 18:40
 18/28 A kérdező kommentje:

Nem! Nem a gyakorin keresem a szakembert ! Hasonló esetből kijött emberekkel szerettem volna beszélgetni ! Nem szorulók orvosi segítségre mert szeretek egy embert aki sajnos nem normális! Tapasztaltabb emberekkel szerettem volna beszélgetni , de rosszindulattal írtad hogy en nem

Vagyok normális mivel azt irtam h szeretem! Ez egy emberi érzés szerintem! Figyelj feltettem egy kérdést ! Es kaptam több hasznos választ , nem kioktató jelleggel! Viszont te ugy latod ahogy akarod es gondolhatsz amit akarsz ! Ahhoz viszont kevés vagy hogy felettem ítélkezz ebben a stílusban ! Latom nem jártál meg hasonló cipőben , nem is kívánom! Most viszont szeretettel megkérlek, hogy ne irj a kérdésemre több kommentet ! Szerintem van ezen az oldalon olyan téma amiben hasznossabb lehetsz! Szia

2016. febr. 7. 18:51
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Én menekülnék egy olyan nőtől aki a mondatokat csak felkiáltójellel tudja lezárni.
2016. febr. 7. 19:08
 20/28 A kérdező kommentje:
Ha a mondani valóm ezt diktálja akkor használom a felkiáltójelet, szerintem nagyon sokan mások is használják :) ezek utan is valószínű , hogy használni fogom!
2016. febr. 7. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!