Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni egy 9 éves kapcsolat véget egy szociopataval?
1 . Nem ragaszkodom betegesen
2. De igen olvastam olyanokról is! Legtöbb esetben pszichológus segítségével tudnak helyre jönni!
3 . Klassz hogy helyre raksz , hogy szerinted mirol kellene olvasnom!
További szep napot neked!
Aki nem
Ért a témához az inkabb máshova kommentaljon ha lehet!
Nem vagyok kiváncsi a hozza nem értő hozzászólásokhoz, egy percig sem hisztizem , es nem bántom a háta mögött a volt kedvesem, pont arról is írok h szeretem es lelkem melyen igy is hogy azonosítottam a normálistol eltérő viselkedése ellenére! Legyszi ne okoskodjon aki nem érti a témát! Koszonom !
De betegesen ragaszkodsz, mert még most is azt írod hogy a lelked mélyén szereted. Ha egy olyan embert szeretsz aki neked szinte csak fájdalmat okozott, az nagyon nem normális.
Vagy te ezt másként gondolod?
Te azért tartasz betegeknek mert azt írom h szeretem? Szerintem ez nem beteges nem azt irtam h hogy öngyilkos leszek nélküle!
Es engedd meg hogy kijavítsalak azt is irtam h nagyon boldog is voltam mellette , szóval lehet hogy akkor kellene kommentálni mikor figyelmesen végig olvasod a kérdést , es értelmezed magadban ! Van meg kérdésed?
Te pedig olvasd el az én válaszom és értelmezd.
Van még kérdésem igen.
Szerinted a gyakorin fogsz találni szakembert aki neked ebben segít? Hogy feldolgozd... Mert azt írtad olyan kommenteljen aki jártas a témában.
Minden rossz indulat nélkül írtam egyébként a hozzászólásaimat, nem tudom mért vetted támadásnak.
Szerintem nem attól lesz neked jobb ha halál pontosan diagnosztizálod a párodat. Ezért javasoltam hogy inkább olyat olvass ami rajtad segít, a te problémádon.
Nem! Nem a gyakorin keresem a szakembert ! Hasonló esetből kijött emberekkel szerettem volna beszélgetni ! Nem szorulók orvosi segítségre mert szeretek egy embert aki sajnos nem normális! Tapasztaltabb emberekkel szerettem volna beszélgetni , de rosszindulattal írtad hogy en nem
Vagyok normális mivel azt irtam h szeretem! Ez egy emberi érzés szerintem! Figyelj feltettem egy kérdést ! Es kaptam több hasznos választ , nem kioktató jelleggel! Viszont te ugy latod ahogy akarod es gondolhatsz amit akarsz ! Ahhoz viszont kevés vagy hogy felettem ítélkezz ebben a stílusban ! Latom nem jártál meg hasonló cipőben , nem is kívánom! Most viszont szeretettel megkérlek, hogy ne irj a kérdésemre több kommentet ! Szerintem van ezen az oldalon olyan téma amiben hasznossabb lehetsz! Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!