Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret már?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve vagyunk együtt, mindkettek a huszas éveink végén járunk. Eleinte nagyon egymásra voltunk hangolódva, nagyon sokat bújtunk, beszélgettünk, ölelkeztünk, szeretkeztünk, nagyon bensőséges volt a kapcsolatunk. Ahogy telt múlt az idő, valahogy belesüppedtünk a hétköznapokba. Nem élünk együtt, de minden estét együtt töltünk már majdnem 2 éve. Manapság már egy ölelésért is szinte könyörögnöm kell napokig, és ha megkapom is a tv-t bámulja közben, vagy ahogy átölelem, ő elkezd nyújtózkodni. Érintések szinte már nincsenek is. Ha én nem érek hozzá,ha én nem adok üdvözléskor puszit, akkor ő sem. Valamelyik nap beszélgettünk, én csak úgy odatettem a combjára a kezem, megsímítottam a kezét, de még csak reakciója sem volt erre semmi. Csak akkor kezd el kedveskedni, ha szexet akar. De valahogy már az sem olyan, mint régen. Megváltozott irányomba. Alig alig van előjáték, emiatt nehezebben is hangolódok rá, és volt néhányszor, hogy kiakadt, mert azt látja rajtam, hogy én csak szenvedek.

Ha éppen tudja, hogy boltban járok, és nem veszek neki semmit, szóvá teszi, hogy igazán hozhattam volna valami csokit, vagy ha megyek hozzá, akkor megállhattam volna út közben a cukrászdában és vihettem volna neki sütit. De ha meg veszek/viszek valamit, akkor meg "megharagszik", mert minek költöm a pénzem. Nem tudok rajta eligazodni sokszor. Persze ez visszafelé nem működik. Nem igazán emlékszem rá, hogy mikor kaptam tőle ilyen kis apróságot, bármit, amivel azt mutatná, hogy gondol rám, hogy örömet akar okozni. Azt is szinte elvárja, hogy masszírozzam a hátát, lábát, egész testét, és ez magamtól mindig jusson eszembe, ne csak akkor, amikor ő kéri (hozzátenném, heti több napon is szokta kérni), de ő sosem csinálja nekem, ha kérem, akkor is elsiklik felette.

Nem igazán merem neki szóba hozni ezeket, mert tudom, hogy megsértődne és veszekedés lenne belőle, mert ő fáradt, meg különben is reggel is adott búcsúpuszit.

Nekem pedig nagyon hiányzik a szeretete. A testi kontaktus, az intimitás :( Mit tegyek?

2016. febr. 5. 08:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kommunikáció nélkül nem fog menni. El kell neki mondani, hogy Neked nagyon hiányoznak ezek a dolgok, nem érzed, hogy már fontos lennél, stb. Ha belefásult, vagy már nincs meg az igény se a változtatásra, akkor pedig sajnos ott kell hagyni.
2016. febr. 5. 08:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez már csak rosszabb lesz vagy ilyen marad örökre,el tudod fogadni hosszú távra ezt az életet vele?
2016. febr. 5. 08:44
 3/14 A kérdező kommentje:
Viccesen kedvesen próbáltam már rávezetni, hogy néha csak úgy is hozzám érhetne, nem csak akkor, amikor szexhez támad kedve. De szerinte nincs probléma, szokott hozzámérni... stb.
2016. febr. 5. 08:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos itt a másik részéről már nincsenek olyan érzelmek. És így nem is lesznek.

Én ott akadtam ki, mikor olvastam, vinni kell neki csokit vagy valami apróságot?

Jó, néha igen, de ha ő neked nem vesz semmit, te neki miért? És kiköveteli? Ha meg veszel azért szól? Ez az egész csak kötekedés. Én a helyedben nem találkoznék vele, nem venném fel a telefont egy ideig, kivárnám mi a reakciója, ha nem menne el személyesen, és nem mondaná komolyan hogy hiányzol, vagy hogy szeretlek, semmi értelme folytatni.

Bár a jelek arra utalnak, hogy neki már csak szexre kellesz, elmúltak a gyengébb érzései.

2016. febr. 5. 08:52
 5/14 Költőnő? ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik, hogy már csak használ Téged. Megszokott, kényelmes vagy számára. Ha nem nyitod ki a szád, ugyan minek változna?

Egy kapcsolatban egy búcsúpuszi az a hűdehajde extra? Ugyanmár. Az alap kellene h legyen.

2016. febr. 5. 08:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá tenném, az már rég rossz, ha könyörögni kell azért, hogy szeressen, érintsen...
2016. febr. 5. 08:54
 7/14 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ha felhozok neki valamit, ami zavar, vagy rosszul esik, ő mindig arra fogja, hogy fáradt, amit el is hiszek, mert nehéz fizikai munkát végez, de mindig fáradt? Fáradt, hogy felemelje a kezét és hozzám érjen?! Nem kell engem állandóan szeretgetni, puszilgatni, becézgetni, de pl. amikor este fekszünk az ágyban, én mindig átnyúltam hozzá, be a takarója alá, és épp csak hogy hozzáérintettem a kezem, és kész. Nekem ennyi elég volt így, hogy érezzem őt. Mostanában direkt kipróbáltam, hogy ő keresi-e testi kontaktust, ha én nem. Hát nem kereste...

Már azon is gondolkodtam, hogy lehet, hogy én vagyok sok? Sokat várok? Ez túlzás?

2016. febr. 5. 09:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vársz sokat, nekem alap lenne. Oké hogy fáradt, de ha az sem esik jól neki, hogy csak szimplán egymáshoz bújtok, szex nélkül, az már régen rossz. Mi is vagyunk fáradtak, ki nem, de akkor is, annál jobb érzés nincs, mikor csak úgy odabújsz a másikhoz és átkarolod.
2016. febr. 5. 09:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Az teljesen természetes. De látom, hogy az itteni csajok már elkezdték teledumálni a fejed azzal, hogy ez mindennek a teteje, mi az, hogy épp csak a combodra teszi kezét ilmnézés közben, pedig huzogathatná is le fel, ők aztán már ki is tették volna a szűrét az ilyennek...

Jól látszik, hogy egyiknek sem volt 10 percnél hosszabb távú kapcsolata, és az is csak online. Igen, 2 év az 2 év, nagyjából épp ennyi idő kell ahhoz, hogy lenyugodjanak az érzelmek az emberben-ha ugytetszik fordulópont emiatt, hiszen ha valaki erre nem jól reagál, akkor okozhatja a kapcsolat tönkremenetelét is- épp ezért már a szenvedély helyét egyéb érzések veszik át. A szeretet, a tisztelet, a megbecsülés, a bizalom, a nyugalom stb. Például a srác már el meri mondani, hogy dögfáradt, nincs kedve ehhez, meg ahhoz, mert azt képzeli, megérted. Ez fordítva is kellene működjön persze.

A lényeg az, hogy abból, amit leírtál, számomra VALÓDI égető probléma nem derül ki. Mert nincs is.

2016. febr. 5. 10:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, azaz, hogy nincs itt különösebb probléma, ő ilyen típus. Nem Vízöntő jegyű véletlenül? Neki nincs szüksége az érintésekre, illetve attól, hogy nem viszonozza, még jól esik neki és szeret Téged!! Ha neked hosszú távon rosszul esik ez a viselkedés (nekem is volt ilyen pasim és rosszul esett), akkor Neked nem ő az igazi. Egyébként 2 év nem olyan hosszú idő egy kapcsolatban, még nem vagytok 40 éves házaspár, ezt ne feledd. Ráadásul nem kötelező minden kapcsolatnak ellaposodni érintés szempontjából, szerintem Neked más típusú férfi kell, ha hozzámész ehhez, válás lesz a vége:)
2016. febr. 5. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!