Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 A kérdező kommentje:
Ja es mindent megkap..jo a szex jol fozok stb tehat minden jol mukodik..miert csinalja ezt? Volt mas lany is akivel irkalt..ott mar volt edesem meg minden a csaj reszerol es azt irta neki a parom h jojjon ki hozza kulfoldre..ezt azzal magyarazta hogy valahogy le akarta razni es tudta h nem jon es csak igy tudta......
Itt azért vannak gyanús dolgok...
Szerintem ülj le vele beszélni és figyeld a reakcióit. Én amondó vagyok, hogy a szavak nem sokat érnek...
Beszélgetés közbe látod a szemeit, a testtartását, vagy hogy egyből védekezni kezd-e...
2016. jan. 18. 17:15
3/12 A kérdező kommentje:
Ja es faceen nem vagyunk ismerosok azt sem akarja...de akkor miert erzem es latom h szeret?
Szerintem le kellene ülnöd és ezeket kellene feltenned neki. De ha ennyiből kellene megítélnem, akkor szerintem nem szeret és csak egy pótlék vagy. Olyan párt kellene keresned aki megbecsül. De én nem ismerlek titeket és ez csak az én véleményem.
2016. jan. 18. 17:18
5/12 A kérdező kommentje:
Hat koszi de ha tenyleg igy van akkor miert mutatja h szeret? Es nem jatszik ra nem erolteti..
Attól, hogy foglalkozik veled, mert nincs közelben a csaj, akit tényleg szeret, még nem valódiak az érzelmei. Nem akarja, hogy ismerőse legyél fészbukon? Szivecskéket irkál a volt nőjének? Ugye te sem gondolod komolyan, hogy szerelmes beléd? Csak egy "szamár" vagy neki. Ne akard tovább alázni magad.
2016. jan. 18. 17:28
7/12 A kérdező kommentje:
Egyutt eltek: rezsikapcsolat. Egyertelmu hogy nem szerelmes beled mar bocs, csak kenyelmes:
-lakbert felesbe fizetitek (gondolom)
-kaja van, szex van (vö: "kész p.na, meleg málé...")
Majd hulye lenne otthagyni amig nincs jobb. Aki meg szeretetre ehes annak minden kis kedveskedes olyan mintha a masik jajj de szeretne...
Gondolkozz: FB-on nem akarja hogy ismerose legyel = csajozik ezerrel es nem akarja hogy a kepeihez irogass, a latszatat sem akarja fenntartani hogy egyutt jartok. Szerintem a kulso embereknek te "lakotars" vagy.
Amint talal egy olyan csajt akibe tenyleg szerelmes, lelep. Ha az ex megis meggondolja magat es kimegy, akkor is. Ebreszto!!!
2016. jan. 18. 18:18
9/12 A kérdező kommentje:
Azert nem egeszen..o tart el..
Az egy dolog hogy eltart... De pont ezert nem is tisztel... Barmit megtehet veled ugy latja hiszen ugysem fogsz lelepni mert nem lesz hova meg mibol. Igy most nyeregben erzi magat. Hidd el ha talalnal melot, egybol kiderulne hogy mi a helyzet, hiszen akkor mar nem tehetne meg veled akarmit. Akkor mar nem fuggnel tole. Amugy miert nem keresel munkat? Az onbecsulesednek biztosan jot tenne, es jobban meg is becsulne valoszinuleg, hiszen akkor barmikor lelephetsz ha nem tetszik valami....
2016. jan. 19. 19:08
Kapcsolódó kérdések: