Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Szeret én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szeret én is őt de van családja .

Figyelt kérdés
meg ismerkedtünk szeretne elvinni randizni sokat beszélünk , de neki van egy gyereke és élettársa , és otthagyná őket , de lelki ismeretfurdalásom van miatta .. de nagyon vonzó olyan mintha a másik felem találtam volna meg . ő is igy érez , egyébként én 20 vagyok ő 26 .

2016. jan. 11. 22:14
 1/6 El Greco ***** válasza:
Na, szép kis fickó, mondhatom...
2016. jan. 11. 22:22
 2/6 El Greco ***** válasza:
Ja, és ne haragudj, de ne vedd életbiztosításnak, hogy otthagyná őket, simán lehet, hogy csak futó kaland lennél számára.
2016. jan. 11. 22:30
 3/6 A kérdező kommentje:
persze én ezt is tudom , és mondtam is hogy nem lehet semmi köztünk addig ,mert nem akarom hogy megcsalja a párját ..csak sajnálom , félek hogy egy család megy tönkre ..
2016. jan. 11. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:

"félek hogy egy család megy tönkre .."

Na ezt legalább jól látod. Csak nehogy majd veled is eljátssza ugyanezt, miután felcsinált és kipottyantottad a kölykét.

2016. jan. 12. 00:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj tovább.Elég gerinctelenség a pasitól így csajozni,hogy ott a családja.
2016. jan. 12. 13:07
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaidat :) igen ez a helyes út ezt én is tudom agyban, de a szívem mást mond ,
2016. jan. 12. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!