Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végképp nem bízok a páromban. Nem megy. Pedig nem csalt még meg. Mit lehetne tenni? Elhagyni nem akarom.
Csak én mondom minden jóbarátomnak, gyere nézd meg, nincs mit titkolnom? :o Persze megértem, sokan ezt nem szeretnék.
Ilyennel fenyegetőzni h elveteti a gyereket több mont alattomos. Ilyennek minek egyáltalán még gyerek?
Ugyan ennyi leírásból világot megváltani nem lehet, de azért azt jelezném, nekem is marták egymást a szüleim vagy 5-6 évig válás után, aztán ahogy "felnőttek", sikerült ezen túllépniük, és most már segítenek a másiknak. Nem, nincs hátsó szándék. Szóval lehet tikrezték már magukat a váláson, és okosabb fejjel tekintenek az egészre. Ezen önmagában ne kapd fel a vizet.
"Amit nem írtam hogy régen a múltamban sok lány vert így át :/ lehet ez a nyom bennem van. szerintetek?"
Igen, ez az oka.
Illetve rendesen megszivattad magan az agresszív emberélettel zsaroló luvnyával, mégis hogy jön ki egy ember száján az, hogy "ha lesed a fészbukkom elvetetem a gyereked'(!!!!)
Alapvetés, lepattintott pláne többgyerekes anyákkal sosem kezdünk. Miért?
1: a ygerekeihez annyi közöd lehet, hogy tolod a pénzt nekik, de egyébként kuss a neved ebben az ügyben.
2. a gyerekei apja életed végéig ott fog kisérteni -pontosabban nem életed végéig, mert minden épeszű férfi pár hónap után sikoltozva elmenekül az iylen szituációkból, de amíg tart, addig mindenképp.
3 a fentiek miatt sokadrendű idiótának fogod érezni magad -mert egyébként az is vagy- hiszen nyilvánvalóan kihasználnak.
Ebben a konkrét esetben pedig tisztán látszik, hogy a csajod téged kutyába se vesz. Ő ellenőrzi a facebookod, de az övét nem lehet pl. Anyukádat hivogatja, hogy beszámoljon róla, miylen hülye is vagy, pedig ő "szeret" (miközben azt szereti, hogy legalább nem egyedül kell tutujgatnia a 2 gyereket)
Ahogy írtam az elején, ráfáztál, együttérzek, ugyanis a nyilvánvaló, észszerű, és egészséges lépés az lenne, hogy szó nélkül ott hagyod a csajt. Viszont mégis benne van a ygereked ebben a zsaroló agresszív szemétben. Szóval nem egyszerű, tény, de a helyedben mégis lelépnék, még ha egy leendő gyerekről is kellene lemondanom. Utálnám, ha iylen anyja lenne ugyanis.
Továbbá gondolom azt mondanom sem kell, hogy azokra a nőkre, akik itt fetisizálják a facebookot, meg az emailjeiket, a legapróbb mértékig se törődj. Leginkább rendkívül szánalmas, hogy pont ennyijük van, amit fel tudnak mutatni sajátként.
Bevallom nagyon berágtam-nem gondoltam volna- de elképzeltem, ha engem azzal fenyegetne meg a párom, hogy elveteti a gyerekemet/künket ha mellette állok, miközben online firkál valamit, konkrétan beleveregettem volna a fejét a padlóba.
Ennyit érsz a szemében egyébként....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!