Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Végképp nem bízok a páromban....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végképp nem bízok a páromban. Nem megy. Pedig nem csalt még meg. Mit lehetne tenni? Elhagyni nem akarom.

Figyelt kérdés
Az van, hogy van neki 2 gyereke egy másik férfitől. Én így jöttem vele össze, kicsit átgondolatlanul, mert anyám is elhagyta az apámat és tesómmal nevelt minket. De a párom eleinte azt mondta ő a gyerekeket nem adja oda neki stb ilyen szemét olyan szemét. Több mint fél éve együtt vagyunk, már a közös gyerekünkkel terhes. Viszont a nevelt gyerekeim apjával teljesen megbékélt. Annak is van párja már. Szoktak facebookon is beszélgetni de persze a gyerekekről. Viszont a párom átírta a jelszavát a napokban, tegnap meg mikor fent volt a facen mellé mentem a géphez és meg akartam nézni és azt mondta semmi közöm hozzá ne nézegessem az ő facebookját rendesen nekem esett. Aztán megfenyegetett ha nem bízok benne elveteti a gyereket és elhagy mert így ez nem kapcsolat. Mi több igaza van végképp nem bízok benne, sokszor arra gondolok, hogy csalni fog, főleg ha kevesebbet leszünk együtt. Mellesleg nem is éprtem az exével minek beszélget még akkor is ha a gyerekekről van szó. Régen szóba se állt vele most meg már tiszteli azt mondta, de nem akar vele együtt lenni elég volt neki az a 12 év. Én meg azt nem értem ha valaki leélt egymással 12 évet és szült is 2 gyereket neki akkor én itt kispont vagyok sok a közös emlék ami jó is volt azért nyilván még ha voltak problémák is ott bőven ahogy elmesélte a sok veszekedés, pofozkodás... de az a baj velem olyan flegma néha és nem tudok benne így bízni hiába várja a gyerekünket akkor is az amit mondott, hogy elveteti az pofán vágott. Meg ez a facebookos titkolózás is. Ő az én jelszavamat tudja mindig ellenőrizget is. De nálam nincs mit titkolni nem nőzök semerre... szerintetek jogosan nem bízok benne vagy túl féltékeny vagyok és agyalok a hülyeségen? Legutóbb a párom felhívta az anyámat, hogy elege van a féltékenységemből, ő szeret engem de kezdi unni és taszítom el magamtól őt ezzel hogy mindig pattogok a facebook miatt meg ha el akar menni váésárolni egyedül. mindig arra gondolok mással találkozik vagy mással akar telefonálni a hátam mögött. Amit nem írtam hogy régen a múltamban sok lány vert így át :/ lehet ez a nyom bennem van. szerintetek?

2016. febr. 4. 10:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Csak én mondom minden jóbarátomnak, gyere nézd meg, nincs mit titkolnom? :o Persze megértem, sokan ezt nem szeretnék.

Ilyennel fenyegetőzni h elveteti a gyereket több mont alattomos. Ilyennek minek egyáltalán még gyerek?

Ugyan ennyi leírásból világot megváltani nem lehet, de azért azt jelezném, nekem is marták egymást a szüleim vagy 5-6 évig válás után, aztán ahogy "felnőttek", sikerült ezen túllépniük, és most már segítenek a másiknak. Nem, nincs hátsó szándék. Szóval lehet tikrezték már magukat a váláson, és okosabb fejjel tekintenek az egészre. Ezen önmagában ne kapd fel a vizet.

2016. febr. 4. 23:44
 12/13 anonim ***** válasza:
31%

"Amit nem írtam hogy régen a múltamban sok lány vert így át :/ lehet ez a nyom bennem van. szerintetek?"

Igen, ez az oka.

Illetve rendesen megszivattad magan az agresszív emberélettel zsaroló luvnyával, mégis hogy jön ki egy ember száján az, hogy "ha lesed a fészbukkom elvetetem a gyereked'(!!!!)

Alapvetés, lepattintott pláne többgyerekes anyákkal sosem kezdünk. Miért?

1: a ygerekeihez annyi közöd lehet, hogy tolod a pénzt nekik, de egyébként kuss a neved ebben az ügyben.

2. a gyerekei apja életed végéig ott fog kisérteni -pontosabban nem életed végéig, mert minden épeszű férfi pár hónap után sikoltozva elmenekül az iylen szituációkból, de amíg tart, addig mindenképp.

3 a fentiek miatt sokadrendű idiótának fogod érezni magad -mert egyébként az is vagy- hiszen nyilvánvalóan kihasználnak.

Ebben a konkrét esetben pedig tisztán látszik, hogy a csajod téged kutyába se vesz. Ő ellenőrzi a facebookod, de az övét nem lehet pl. Anyukádat hivogatja, hogy beszámoljon róla, miylen hülye is vagy, pedig ő "szeret" (miközben azt szereti, hogy legalább nem egyedül kell tutujgatnia a 2 gyereket)

Ahogy írtam az elején, ráfáztál, együttérzek, ugyanis a nyilvánvaló, észszerű, és egészséges lépés az lenne, hogy szó nélkül ott hagyod a csajt. Viszont mégis benne van a ygereked ebben a zsaroló agresszív szemétben. Szóval nem egyszerű, tény, de a helyedben mégis lelépnék, még ha egy leendő gyerekről is kellene lemondanom. Utálnám, ha iylen anyja lenne ugyanis.

2016. febr. 5. 09:22
 13/13 anonim ***** válasza:
25%

Továbbá gondolom azt mondanom sem kell, hogy azokra a nőkre, akik itt fetisizálják a facebookot, meg az emailjeiket, a legapróbb mértékig se törődj. Leginkább rendkívül szánalmas, hogy pont ennyijük van, amit fel tudnak mutatni sajátként.

Bevallom nagyon berágtam-nem gondoltam volna- de elképzeltem, ha engem azzal fenyegetne meg a párom, hogy elveteti a gyerekemet/künket ha mellette állok, miközben online firkál valamit, konkrétan beleveregettem volna a fejét a padlóba.

Ennyit érsz a szemében egyébként....

2016. febr. 5. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!