Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha a volt barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a volt barátnőtök békülni szeretne és azt mondjátok, hogy véggondoljátok, mennyi az esélye, hogy belementek?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak afféle lerázó szöveg? Ha halogatjátok a dolgot, akkor nem akartok valójában semmit, vagy tényleg nem tudjátok? Miért kell napokig gondolkodni vmin?
2010. márc. 29. 14:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mert nem meri a szemedbe mondani.

Jut eszembe! MSN?Sex?

2010. márc. 29. 14:16
 2/14 anonim ***** válasza:

Az attól függ miért szakítottatok.

Én nem igazán látom értelmét visszamenni az exhez, mert ha egyszer már valaki szakít, akkor gondolja komolyan és legyen végleg vége.

Szerintem nem fog visszamenni,ha eddig nem tette.

2010. márc. 29. 14:17
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Én jó sokáig gondolkodnék, hátha beérik egy másik gyümölcs. Ha jön más, akkor azt vinném.

Meg az sem mellékes, hogy ki hagyott ott kit. Ha Te őt, akkor jóra ne számíts...szerintem.

2010. márc. 29. 14:18
 4/14 A kérdező kommentje:
1-2 napja szakítottunk, de majdnem 1 hetet kért, amíg külföldön van. Nem tudom érdemes-e rá várni. :S
2010. márc. 29. 14:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Ő szakított velem.
2010. márc. 29. 14:21
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát ha 1 hetet nem tudsz rá várni, akkor nincs miről beszélni.

Ha külföldön van, akkor még jó, hogy gondolkodási időt kért. Majd ha hazajön találkoztok és megbeszélitek.

2010. márc. 29. 14:23
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát remélem. :S Addig is ne is keressem, ugye? Gondolom ha zaklatnám, azzal csak rontanék a helyzeten.
2010. márc. 29. 14:24
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha zaklatod az tuti az agyára fog menni...tudom.

Majd jelentkezik, ha tudja mit akar, bár szerintem már egy hete is tudta!

2010. márc. 29. 14:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát ha még 1-2 napja szakítottatok, akkor ez még elég friss. Szerintem még lehet, hogy haragszik rád (bár nem tudom miért szakítottatok). Kicsit hagyd békén. Majd keres ő, ha akar békülni.
2010. márc. 29. 14:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Oks, akkor hagyom kicsit. :) A sok veszekedésből lett elege és ezért úgy döntött, hogy jobb lenne, ha vége lenne. :S
2010. márc. 29. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!