Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért könnyebb a pártalálás?
Általában lányoknak könnyű mert a pasik mennek utánuk.
Én fiu létemre mondhatom egyedül maradok mert egy átlag pasi vagyok.
Most ez megint egy olyan kérdés amin csak lepontozódni lehet ha nem utálod a nőket.
De azért leírom. Te mondjuk bepróbálkozol tíz lánynál B is megteszi ugyan ezt és C is. De mi van azokkal a lányokkal akiknél nem próbálkoznak? Akik kiesnek ezekből a halmazokból?
Emellett igen a lány dönt de te választod az adott lányt aki csak akkor tud pozitívan dönteni ha tetszel neki. De lehet olyan pasi nem is próbálkozik nála évekig aki tetszene neki.
Nálam összesen 7-8 pasi próbálkozott az elmúlt 6 évben ebből az egyik még túl gyerek nekem egyel összejöttem akik előtte próbálkoztak azok nem jöttek be akik utána azokkal értelemszerűen nem jöttem össze.
Egy lánynak rengeteg neki nem tetsző fiú közeledését kell hárítania míg jön valaki aki megtetszik.
De attól függetlenül hogy nekem nem tetszettek meg majdnem mindnek lett/volt azóta barátnője.
20/l
Röviden elmondom akkor a frankót,de e nélkül is tudja mindenki csak a képmutatás megy itt már évtizedek óta..
Nah szóval egyszerü a dolog ha itt ki ir egy kérdést egy lány hogy magányos,máris rengeteg privit kap és abban biztos hogy van 1-2 normális,nem mindenki bunkó,v ki csak öszinte,csak sokaknak ez furcsa.Ha egy fiú ir ki itt egy ilyen kérdést akkor csak szánalmat kap,meg hogy lúzer stb..
ma 20:39
Nem neked szántam a fentieket
Még mindig általában a fiúk kezdeményeznek, amíg a lányoknak nincs rá szükségük, addig minek törjük magunkat? Elhiszem, hogy igazságtalannak érzed, de nem tudsz ellene tenni.
Magam teljesen átlagosnak tartom, nálam általában egy szakítás után 5-15 körül mozok azok száma, akik próbálkoznak. Ilyenkor szeretek ismerkedni, eleinte inkább csak baráti stílusban. Tételezzük fel, az összesből vannak hárman, akik szimpatikusak, lehet velük beszélgetni és bejönnek. Mindig az nyer, aki a legkitartóbb és látszik rajta, hogy neki én kellek és nem csak az a cél, hogy legyen már valakije.
(Eddig összesen négy kapcsolatom volt, nem kell félreérteni.)
21L
tegnap 22:20
Na pont ezért könnyebb a lányoknak
Azért annyit hozzátennék, hogy nekem azért tényleg könnyű dolgom van, mert nagyon sok ismerősöm van. Több barátnőm, akik nem egy helyen élnek, szintén baráti társasággal. Mikor valami nagyobb összejövetel van elhívnak, de otthon is elég gyakran kimozdulok. A lakásban ülve a négy fal között hiába várnék bármit is.
Egyébként azt vettem észre, hogy a számomra normálisnak tűnő lányoknak az jön be, ha először inkább csak beszélgettek, akár neten, aztán mikor már jobban megismeritek egymást szervezhettek valami programot. Nem kell extra hivatalos randinak lennie, egy-két bók, hogy azért ne legyél barátzónába dobva. Ha minden jól megy, legközelebb lehet egy kicsit nyomulósabban. Érdeklődj, fűzz hozzá valamit ahhoz, amiről beszél, figyelj rá és nevettesd meg. Ha ezek megvannak, akkor valószínű a siker.
Remélem azért valamennyire megnyugtat, hogy egy kapcsolatban viszont már kiegyenlítődnek a viszonyok, ott már nekünk sem csak elvárásaink vannak, hanem a legtöbben (sajnos minig vannak kivételek) tesznek is azért, hogy minden működjön, sokszor nem is keveset.
Sok sikert a pártaláláshoz!
Netes ismerkedés kilőve,mindenki kép alapján itél,fel is tettem egy kérdést már ezzel kapcsolatban:
Miért változik meg a beszélgetés hangulata képcsere után?
Rengeteg lányal irkáltam már itt,mind azt mondta csodálatos pasi vagyok,és nem számit hogy nézek ki,csak az számit belül milyen vagyok,aztán képcsere után elpárologtak,még tiltottak is. Miért nem öszinték az emberek?
"Mikor valami nagyobb összejövetel van elhívnak"
Bár vannak ismerőseim (barátaim) de engem még soha nem hivtak el sehova,se esküvőre se buliba se máshova..
Én nem vagyok ilyen nagypofájú meg rámenős,csendes vagyok tudom ez a baj velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!