Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ti párkapcsolatotok is ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti párkapcsolatotok is ilyen?

Figyelt kérdés
Reggel a tv előtt reggelizik a kanapén, én mindig az asztalnál, nem beszélünk munka előtt, munka után az asztalnál sem, meg amúgy sem. Engem ez nagyon zavar, ő azt mondta, nincs mit mondania, nincs miről beszélnie, mert vele sose történik semmi. Ha vesz valamit, velem sosem beszéli meg, úgy van vele, hogy ami neki tetszik az majd biztos nekem is. múltkor egy porszívót vett meg így. Előtte több dolgot is. Ha valami problémám van, csak annyit lát, szomorú vagyok, de ne zargassam vele, arra kért, ne vigyem haza, mindig legyek vidám.
2016. febr. 2. 13:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mi màr külön vagyunk estènként. Mert ugye ő nagyon vàlogatòs. Nem nèz meg akàrmit a tvben. Mùltkor termèszetfilmet nèzett. Èn bementem olvasni a szobàba. Becsuktam az ajtòt is. Ő 2 òràn àt nèzte jòl el volt. Ès nem is èrdemelte èn mit csinàlok. Letöltöttem előtte egy csomò jò filmet. De nem akarta megnèzni egyiket sem. Mùltkor is elindìtottam egyet, mondta neki nem tetszik ès azonnal elaludt.
2016. febr. 2. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem, de a tietek nem is kapcsolat. Mondjuk mi nem szoktuk a porszívóvásárlást megbeszélni, meg az ilyen apró dolgokat. De a többi az egy lakótársi viszony nálatok. De szerintem még lakótársak is szólnak néha egymáshoz.
2016. febr. 2. 15:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi a fene tetszett meg ebben az illetőben? :D Jól néz ki? XD Az a válasz nem játszik, hogy "nem volt ilyen", mert úgy gondolom, hogy mielőtt összeköltözünk valakivel, előtte ugye kiismerjük...
2016. febr. 2. 16:15
 14/14 anonim ***** válasza:
# 11: a mi tévézési szokásaink például teljesen eltérőek, de szerencsére nem csak abból áll az életünk. Tévét külön nézünk, de előtte-utána azért kommunikálunk, összebújunk, meg azért mindig akad egy-egy film, ami mindkettőnket érdekel. Párom a szobában nézi a kedvenc sorozatát, én a konyhában mosogatás közben, de ez egy óra a napunkból. Esetleg kettő (hétvégén).
2016. febr. 2. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!