Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs hol együtt lennünk?
A párommal nemrég jöttünk össze,ezért egyenlőre nem szeretném hazahozni,édesanyám egyébként sem igazán örülne,mert az előző kapcsolatomnak szintén nemrég lett vége,igaza van,nem átjáró ház..
A párom katona,laktanyában lakik,hozzá se tudunk így menni,ha találkozunk akkor 1-2 órára tudunk csak együtt lenni,akkor is sétálgatunk meg ilyenek..mondta már,hogy menjek be hozzá,de az olyan kellemetlen lenne..mit csináljak? 26/L
Párommal mi is hasonló helyzetben vagyunk, nálunk az a különbség, hogy nem szimplán elhangzott anyám részéről a "nem bordély az ő lakása" kijelentés (mindezt úgy, hogy soha(!) nem vittem fel párom előtt senkit hozzánk), hanem kifejezetten ki is tiltotta tőlünk.
Szóval átérzem. :(
Bár nálunk párom nem katona, de hasonló életkörülményei vannak munkájából adódóan. Nálunk annyi a megoldás, hogy kellemetlen vagy sem (neki is az, nekem is), de bizony én szoktam nála lenni, mikor épp nincsenek szobatársai. Átlagban egy-másfél havonta tudunk együtt lenni, többet olyankor csak, ha szabadság van és elutazunk valamerre. Egyébként nálunk is marad a séta, majd jobb időben a parkban üldögélés, ha épp nincs egyéb program.
Hosszú távú megoldás valóban csak az albérlet lehet - vagy esetedben, ha kicsit normálisabb édesanyád van, mint az enyém, hogy ismertesd össze a pároddal, és akkor nem lesz gond, hogy felmegy hozzátok.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!