Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekünk együtt kéne lennünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekünk együtt kéne lennünk?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, 4 évvel ezelőtt lettem először szerelmes. Nem voltunk együtt túl sokáig, fél év, nem működött egyszerűen, pedig szerettük egymást. Felnőttebb fejjel visszanézve, nem ez lett volna a megoldás.

Lényeg ami lényeg, azóta volt hosszú párkapcsolatom, de még mindig érzek iránta valamit. Sokszor eszembe jut, hogy milyen jó lenne vele lenni. Találkoztam vele párszor, főleg mostanság, és egyszerűen minden pillanatban arra várok hogy megcsókoljon. Tudom, hogy ő is így érez irántam, csak túl maradi vagyok ahhoz, hogy kezdeményezzek.

Szerintetek ez mit jelent? Együtt kéne lennünk?

2015. szept. 16. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy mennyire valódiak az érzéseitek, és mennyire a romantikus ideált látjátok bele a másikba.

Miért működne most az, ami először nem működött?

>csak túl maradi vagyok ahhoz, hogy kezdeményezzek.

Akkor magadra vess. Sehol sem írja a nagy szabálykönyv, hogy a nő nem kezdeményezhet soha.

Szerintem nagyon, nagyon alaposan vizsgáld meg önmagad, hogy valójában kell-e neked ez a srác, és hogy miért kell. Azért, hogy lásd, nem csak egy illúziót kergetsz-e benne. Ha valóban >ő< kell neked, akkor hajrá!

2015. szept. 16. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Számomra fontos, hogy egy férfi kezdeményezzen. Ez van.

A nem működött alatt maradjunk annyiban, hogy a családi helyzetemben nem engedhettem meg magamnak, hogy barátom legyen. Nem tiltás, bonyolult. A lényeg, hogy bőven meg lehetett volna oldani.

Fogalmam sincs, honnan tudhatnám teljesen biztosra, hogy Ő kell nekem, sajnos nem vagyok túl jártas ezen a téren.

2015. szept. 16. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy még.Túl kell már ezen lenni, régen volt.Lesz szebb és jobb :)
2015. szept. 16. 22:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy idős vagyok, de a 19 éppenséggel nem "nagyon fiatal" kategória :) szimplán nem szeretem ha valakihez máshogy állnak, mert fiatalabb mint ők. Az érzések ugyan azok.
2015. szept. 18. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!