Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért flörtöl mással a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért flörtöl mással a barátnőm?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem és szerintem ő is engem.....de nagyon sok hülyegyerek fűzi a fejét...és ő ezt élvezi....mondtam neki hogy küldje el őket a f****ba de ő csak azt mondja hogy ez csak hülyeség nem komoly. Ez engem nagyon idegesít, az lesz a vége hogy szétverem a sok seggnedv fejét ! MÉrt csinálja ezt?
2010. márc. 28. 22:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
lehet kevés vagy neki vagy nemtom... aki ugy szol hozzá azt jol szája ke verni azt kész azt ha télleg szeret akk abba fogja hagyni mert téged akar védeni az ilyen balhéktol nekem volt rá példa és azota nem volt ilyen....
2010. márc. 28. 23:02
 2/16 anonim ***** válasza:
45%
lehet, h csak szereti ha foglalkoznak vele. Mondjuk én is ilyen vagyok, nincs barátom sajnos, ezért imádok flörtölni pasikkal, de úgy érzem, ha lenne barátom, akkor is ezt tenném
2010. márc. 28. 23:08
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
lehet azér nincs pasid mert mindenkivel azt csinálod...:O
2010. márc. 28. 23:09
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

Az első hozzászólónál a pont.

"Nagyon szeretem és szerintem ő is engem" Szerinted. Ez itt a lényeg, tök mindegy, mit gondolsz, a kiscsajt lehet forgatni, búgatni, úgyhogy kevés vagy neki. Valószínű emós vagy, vagy hasonló, sok esélyed nincsen, az az igazság. Azt pedig mindketten tudjuk, hogy nem vered szét senkinek a fejét, mert, ha kemény csávó lennél, nem itt hisztiznél, mint valami pincskutya, s játszanád a szuperhőst, hanem már ütöttél volna. Ez van, rosszul választottál- turbózd fel magad, vagy valami, mert így nincs nagy jövőd, a magadfajta nyomorékokat eltapossák, az az igazság.

2010. márc. 28. 23:10
 5/16 anonim válasza:
95%

azért van ez mert a csajok szeretik látni azt, h mások is észre veszik és ez nagyon jól esik esik nekik.

ez nem azt jelenti, h szeretne velük bármi mást is csinálni a flörtölgetésen kívül...

2010. márc. 28. 23:10
 6/16 A kérdező kommentje:
KÖzöm nincs az emo-hoz! De te is itt vagy szóval nemtom mit ugatsz!
2010. márc. 28. 23:12
 7/16 anonim válasza:
35%
Lehetséges, hogy a többi "hülye gyerek" le tudja írni helyesen az általad "mért"-re degradált magyar szót.
2010. márc. 28. 23:15
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

Jaj, de szeretem, amikor valaki bepróbálkozik iylen logikával, s azt hiszi, olyan marha okos.:-DDD Ezen elv mentén te egy kib. nagy barom vagy, mert feltetted a kérdést, ergó, akárki, aki választ ad, az itt van, azaz olyan szerencsétlen, mint te? Hehe:-D Tényleg kemény arc lehetsz.

Az a baj a magadfajtákkal (és ezért nem is nagyon hat meg, hogy te mit gondolsz rólam, nyominge:-), hogy idejössz, telesírod a fórumot, mint valami beteg búza, pattogsz, hogy te leütsz mindenkit, aki szórakozik a kiscsajjal, közben nem így van, emrt hát nem tetted meg, hanem itt sírsz, hogy valaki végre oldja meg helyetted a problémát. Erre jön a jogos válasz, hogy kevés vagy neki, de ezt az emebr nem szereti hallani, amivel nincs is gond, csak akkor miért teszed fel a kérdést, ill. miért játszod a Rambo-t? Na, látod, leülhetsz, 1-es!

Majd biztos jönnek más jellegűt anácsok is ám, hogy van esélyed, ne add fel, stb., szóval reménykedj tovább :-DDD

2010. márc. 28. 23:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a csaj nem szeret Téged,mert ha igazán szeretne,akkor nem viselkedne így.Talán még éretlen és komolytalan az ilyesmihez.Ő még vágyik arra,hogy körülrajongják a fiúk.Igen,a csajodban is van hiba,meg Benned is!Benned azért,mert nem látod át a helyzetet.Vedd észre,hogy neki még nem kapcsolat való,hanem szabadság.Neki nem Te kellesz,hanem az Élet,szabadság,bulik,flörtök,haverok.Szerintem engedd el,neki is jobb lesz,Neked is.Ő még komolytalan,szeretne minél több ,,kalandon" átesni,meg TE is az vagy,még lehet ezernyi csajod,aki szeret is.

Jah,aki azt írta,ha lenne barátja,akkor is flörtölgetne folyamatosan,annak üzenem,hogy talán nem véletlen,hogy egyedül van!

2010. márc. 28. 23:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit fűznék hozzá,hogy nem másokat kéne szájba verni,hanem elgondolkodni,vajon a barátnőd miért megy bele ilyesmibe,és miért hagyja.Ergo ugyanúgy hibás,mint az,aki kikezd vele.Ergo Te tényleg nem vagy elég neki.Én dobnám,és keresnék komolyabb csajt.
2010. márc. 28. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!