Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalásnak számít, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít, ha a barátnőm a haverjaival flörtől messengeren? S szeret akkor engem?

Figyelt kérdés
s olyanokot ír neki, hogy mikor dugtál utoljára s kívánod-e s kemény-e a karkad? S szerethet ez ilyen csaj engem? Pedig úgy látszik kívülről, hogy nagyon ragaszkodik s szeret.
2008. febr. 8. 14:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát érdekes egy helyzet, az biztos. Megcsalásnak az számít, amit te érzel annak. Van, akinek egy csók is megcsalás, van, akinek a félre kefélés sem az.

Nem csak poénkodnak? Biztos, hogy komoly? Az biztos, hogy én nem venném jó néven a páromtól...

2008. febr. 8. 14:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez nem csak poén(bár annak is rossz) akkor elég gáz a bnőd.Nem megcsalás,de oltári bunkóság!Mondtad már neki hogy hagyja abba?
2008. febr. 8. 14:54
 3/14 anonim ***** válasza:
35%
sztem ettől még szerethet téged, a kérdés csak az hogy te hogy szeretheted őt? szerintem egybk szexhiánya van azért csinálja. izéld meg jól. de komolyan.
2008. febr. 8. 14:59
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
az én barátnőm is ezt csinálta, egy másik sráccal irkáltak egymásnak olyanokat hogy jó lenne ha együtt lennének, meg hogy kivánják egymást, meg szerelmesek egymásba,meg minden ilyen perverz témát hogy majd dugni fognak meg fele vannak éppen izgulva, meg hogy mire izgulnak fel. elég egyszerü volt rájönni mivel az összes beszélgetésüket automatikussan lementette a gép. bögtem is eleget.tegyük hozzá hogy a srácnak is barátnője van, csak hogy ő nem a saját barátnőjébe volt szerelmes hanem az enyémbe. nem értem mért nem lehet ezt tisztázni hogy szia másba vagyok szerelmes nem akarlak becsapni, de nem ezt tették hanem aljas modon. szerintem hagyd ott a csajt amig még nem tesz téged lelkileg teljesen tönkre. jah és attol még szerethet engem is szeretett a csaj csak ugy tünik mást mégjobban és nem belém volt szerelmes soha hanem belé.
2008. febr. 8. 17:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Vagy komolytalan a barátnőd,vagy imád pasizni!Szerintem ez beteges hülye dolog!Mond meg neki hogy ez nem tetszik neked,s ha nem hagyja abba akkor add vissza neki s meglátod hogy fog majd reagálni.Ha eleiben nem is fogja zavarni vagy csak úgy fog tenni hogy nem zavarja,hidd el,lehet egyszer majd azt fogja mondani hogy hagyd abba,erre meg a válaszod az legyen,hogy oké,abba hagyod ha ő is.Mond meg neki a véleményedet.Ne hallgass s tűrj!Nem normális amit csinál!Kérdezz rá mit akar,miért irkál ilyen nem normális dolgokat más pasiknak.Sok sikert!
2008. febr. 8. 22:55
 6/14 anonim ***** válasza:
42%
Na igen a barátnődben ott van egy jó adag kurva,vagy hülye mint a föld de mindegy is, te is jó emberismerő lehetsz hogy ilyet választottál, mindenesetre próbálj meg hatni rá, bár nem hiszem hogy sikerül. Azért tegyed próbára és legközelebb csetelj vele te kíváncsi vagyok ha kérdezed hogy van e barátod és szereted-e akkor letagad vagy mi? És legközelebb ha megdugod szerezz be szado kellékeket, fenekeld el keményen és káromkodj bele a fülébe minden disznóságot, és élvezz az arcára lehet hogy csak ez hiányzik neki!
2008. febr. 9. 10:17
 7/14 A kérdező kommentje:

Kerdezo: Azt mondja, hogy csak poenkodnak. Nem komolyan dumalnak s nem is akarnak találkozni se semmi közös, csak mint haver, én úgy látom. De mégis, kicsit rosszul esik. De beszéltem vele s kitörölte a listájáról. Szexhiánya nem hiszem, hogy van, mert minden nap magkapja. Mindez történt vagy 2 hónapja. Most minden ok. Legalábbis én úgy látom :)

Nem kurva se semmi ilyen csuf dolog. Csak nem volt felelősségtudata vagy valami hasonló, de tudtam hatni rá

2008. febr. 11. 07:29
 8/14 anonim ***** válasza:
49%
Még ennek ellenére is gáz a csaj.Amúgy meg te se fogd magad vissza ha alakalmad nyílik rá. Ha megdobnak kővel, dobj vissza egy fél téglát.
2008. febr. 11. 15:15
 9/14 A kérdező kommentje:
De figyelj. Megoldásnek nem jó ez a téglás módszer, mert elveszik abben az egészben a lényeg, a szeretet s a szeretem, ahogy egy elöbbi válaszadó írta, hogy itt már az a kérdés, hogy én tudok-e szeretni ilyen helyzetben. Dobni nem fogom a csajt, mert szeretem s szeret, de nem tudom megértenmi, hogy hogy tud ilyen lenni. Tanácsoljátok, hogy dobjam?...Hm.... De a mai világban van jobb csaj is, mindenik ilyen.
2008. febr. 12. 10:13
 10/14 anonim ***** válasza:
ha úgy érzed, boldogabb lennél, ha dobnád, akkor dobjad. ezt nem dönthetjük el mi. lehet hogy ez vmi tinikori hülyeség még éretlen kis csitri vagy unatkozik, de biztos, hogy nem szerelmes másba, mert egy szerelmes lány nem így viselkedik a fiúval akit szeret, ügyel arra, hogy az ne nézze kurvának.
2008. febr. 12. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!