Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha a barátnőm a haverjaival flörtől messengeren? S szeret akkor engem?
Figyelt kérdés
s olyanokot ír neki, hogy mikor dugtál utoljára s kívánod-e s kemény-e a karkad? S szerethet ez ilyen csaj engem? Pedig úgy látszik kívülről, hogy nagyon ragaszkodik s szeret.2008. febr. 8. 14:08
11/14 A kérdező kommentje:
Kiderult, hogy megint visszatette a messengerre. S tudta, hogy nagyon bant engem, s megis fontosabbnak erezte, hogy beszeljen vele, minthogy engem ne bantson meg. Nem tudom dobni, mert nagyon szerelmes vagyok. Olyan rossz. S azt mondja, hogy felakasztja magát, hogyha otthagyom s nem akar akkor már élni. Ezt zsarolásnak is lehet venni. S nelkule is nagyon rosszul ereznem magam. Jaj na...
2008. febr. 13. 14:27
12/14 A kérdező kommentje:
Megint visszatette a messengerre azt a fiut, akit kitörölt az én kérésemre. Mégsem voltam hatással rá. Fontosabbnak érezte, hogy beszéljen azzal a fiuval, holott tudta, hogy engem megbánt ezzel, minthogy inkább ne okozzon bánatot nekem. S ez már nagy baj. S nem tinikori hülyeség, mert már 25 éves, én 24vagyok. Köszi a kommenteket. Már lassan egy fórum alakul ki. :) S az a legnagyobb baj, hogy nagyon szerelmes vagyok.
2008. febr. 13. 14:34
13/14 anonim válasza:
Sajnos ugy látom nem vagyok egyedül,nekem a férjem csinálja ugyanezt és még pár dolgot amire én is rájöttem.Sexchat,párkereső,messenger és még ki tudja mi amitmég én sem tudok.Elején nállunk is csak a messengeren kezdte , mikor rákérdeztem letagadta , mikor mutattam ami az elmentettek között volt akkor meg azt mondta , hogy csak azt írja amit a lány hallani akar és ő engem szeret.Most addig fajult a dolog , hogy havonta egyszer feküdt le velem az utóbbi időben és én már kész vagyok és tanácstalan.Lehet bennem van a hiba?
14/14 anonim válasza:
Én most jutottam el arra a pontra , hogy elhagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!