Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső vagy a belső értékek a fontosabbak?
Tudom, mindenki ezt fújja de nálam mindkettő fontos. Lehet tökéletesen gyönyörű egy csaj ha falra mászok tőle és nem tudom elviselni mint ember. Nekem kell, hogy vonzódjak hozzá emberileg is.
Másrészről meg hiába imádom mint ember ha egyszerűen nem vonzódom hozzá, akkor megette a fene. Túl tudok lépni apróságokon, ha mondjuk nem olyan az alkata vagy nem épp az "esetem" de nem tudok beleszeretni olyan lányba aki egyáltalán nem tetszik.
Ilyen szempontból nincs olyan, hogy melyik a fontosabb. Persze, csak ha kapcsolatról beszélünk. A szexkapcsolatok ugye csak a külsőségekről szólnak de gondolom nem erre vagy kíváncsi.
Másrészről, bármennyire is ellene vagyunk az előítéleteknek, a külső az amit többnyire észreveszünk. A kinézete, az alkata, a haja, az öltözködése, a gesztusai és nonverbális kommunikációja. Tekintsük ezt külsőségnek. Többnyire (pár kivételt) ebből döntjük el, meg akarunk-e ismerkedni az adott hölggyel. Van mikor ezek egy része félrevezethet, de ezt vesszük észre először.
A külső az ami felkelti a figyelmem, a belső az ami elmélyíti.
Legyél annyira alázatos, hogy csak a saját nevedben beszélsz.
Köszönöm!
Hát belső, ha van épp mája meg veséje, és csontvelője, meg a vércsoportunk is egyezik. :D
Viccet félretéve, a belső értékek fontosabbak. Mert hiába néz ki valaki jól, ha közbe meg a viselkedése, meg a belsőértékei nem férnek bele az értékrendembe. :)
Ez egy nagyon agyonrágott téma már, évtizedek óta....
Mindkettő fontos!! Mind a kettő! Nálam nincs meg az egyik a másik nélkül.
Mind a kettő.
Jön az önfényezés minden embertől hogy így a belső úgy a belső.
Ha szép de életre alkalmatlan akkro szexre jó maximum.
Ha értelmes életre való, 2 lábbal áll a földön de nem tetszik nem vonzó akkor csak barát.
Ha tetszik is és értelmes is akkor társnak , a páromnak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!