Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleményetek szerint tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint tetszem neki?

Figyelt kérdés
Nem ismerjük egymást , néha látóm a városban vagy a buszon. Nekem első pillantástól tetszik , ma láttam a buszvégállomáson. Ahogy ültem arra fele nézet , én is rá néztem. Majd megint nézet de csak ilyen , kis pillantásokkal. Ahogy látta hogy én is oda néztem el fordította a fejét... Tudom nem sok ez a információ.

2015. ápr. 15. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ó ba-zd meg
2015. ápr. 15. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Ajjjj...
2015. ápr. 15. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy, menj oda, és szólítsd le. Ha lány, próbálkozz intenzívebb szemkontaktussal, mosollyal, stb.
2015. ápr. 15. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:
csak én nem értettem egy kukkot sem abból amit írt?
2015. ápr. 15. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy óvatlan pillanatban nyúlj be a nadrágodba, a combjaid közé. Találsz ott két golyócskát. Azok a tökeid! Viselkedj hozzájuk méltón; ne minket kérdezgess, hanem szedd fel a csajt.
2015. ápr. 16. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!