Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egyszerűen nem merek találkozni egyik sráccal sem.
vannak srácok,akik láttak közösségi noldalakon,felvettek msnre,és pár beszélgetés utána mondják,hogy találkozzunk,igyunk meg egy kávét egy ütt stb...de én csúnya vagyok és kövér,és félek ha találkozunk akkor nem fogok nekik tetszeni, ezért inkább mindig elutasítom a találkozást.félek h soha nem lesz barátom.
most is van egy srác,akivel nagyon jól megértjük egymást,de csak képeken látott eddig.és vele is félek találkozni.
Jézus atyaúristen:D
Na ne szórakozzál már itt a népekkel kisasszony:D
A nagy túróst vagy te nagyon kövér.
Elmész te a tudod hova... Én 172 cm voltam, és 73 kiló. Csupán pár centi és pár kiló a különbség. És nem mondták,h dagadt vagyok. Azt sem mondták, h fogynom kéne. De mikor fogytam egy kicsit (173 cm 65-66 kiló a versenysúlyom most :D), akkor mindenki megjegyezte, h mennyit fogytam!, noha nekem fel sem tűnt a változás.
NEM VAGY TE KÖVÉR! És tudod mi kellene neked? Egy jó kis önértékelő tréning. :)
üdv: a "hangos" lány :D
hájas a combom,hájas a hasam,nagy a fenekem,széles a csípőm:S:Sés kicsi a mellem ezek mellett.
te magasabb voltál és vékonyabb is,jó h jobb alakod volt.
Az orvos azért kap fizetést, h jól megmondja neked a diagnózist. Azt hiszed, én nem kaptam meg annak idején?
Tudod, nekem is nagy a fenekem. És széles a csípőm. És terebélyes a vállam. Elhiheted, h a kövérség nem a kilóktól függ. Mellesleg sok srác van, akinek nem jön be a piszkafa stílus.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:13
írtam:)
Ébresztő:D
Annyi komoly kapcsolat lehetőségét szalasztottad el, ahányszor nem mentél el a találkozóra. Nincs mitől félned, hiszen a bensőd, a stílusod bejön a férfiaknak. Legközelebb legyél bátor! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!