Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egyszerűen nem merek találkozni egyik sráccal sem.
vannak srácok,akik láttak közösségi noldalakon,felvettek msnre,és pár beszélgetés utána mondják,hogy találkozzunk,igyunk meg egy kávét egy ütt stb...de én csúnya vagyok és kövér,és félek ha találkozunk akkor nem fogok nekik tetszeni, ezért inkább mindig elutasítom a találkozást.félek h soha nem lesz barátom.
most is van egy srác,akivel nagyon jól megértjük egymást,de csak képeken látott eddig.és vele is félek találkozni.
szerintem azért hívnak el mert bejössz nekik, és hát nem minden a külső, és talán ők így látnak szépnek...sok lány önbizalomhiányos, pedig nem kell annak lenni, főleg ha elis hív 1 srác! az már fél siker!
17/F
én is igy voltam..
kövér avgyok, és csúnya... de egyszer találkoztam 1 sráccal.. és hidd el h megéri(:
mi azóta együtt vagyunk (: és imádom, és tudta jol h nem vagyok vékony tipus de nem zavarta mert tudta.
és ha azok a fiuk is tudják akkor se gáz.
menj csak el (:
sok sikert!!!!
16/L
Az pontosan mit jelent?
150-160 kg?
A végén ki ne derüljön, hogy valami max 90-98 kg-os sellő vagyol:D
hány éves vagy?
hány kiló?
ismered a Moby Dick-et?
Nézd. Ha nem mész el a randira, ugyanott vagy, mint ha elmész, és mégse történik semmi. Akkor miért ne adhatnád meg az esélyt magadnak, meg a srácnak is? Érted, hova akarok kilyukadni?
Nincs vesztenivalód. Ha találkoztok, és nem jön össze, ugyanott vagy. De legalább nyertél tapasztalatot. De ha nem próbálod ki, sosem derül ki, h mi lett volna, vagy mi lenne... ÉRTED?
Mondhatod is a srácoknak, h ne számítsanak egy vékony lányra. Tedd hozzá, h "nem akarlak átverni, akarom, h tudd, h nem vagyok vékony." És akkor is szűrhetsz sok mindent. Különben meg egy személyes találkozó nem jelenti rögtön azt, h össze is jöttök. Lehet, h csak kíváncsiak rád élőben is, mert úgy jobb beszélgetni.
Ne legyél gyáva!
Én sem voltam soha elégedett magammal, mindig volt vmi bajom, én attól féltem rettenetesen, h mi lesz, ha meghallják a hangom, mert én tényleg nyávogok. Nem szándékosan, olyan a hangom és kész. Ezért valósággal rosszul lettem, ha elkérték a telefonszámom. Volt, h kikötöttem, csak smsezni vagyok hajlandó, mert annyira féltem. És most tudod mi van?
Találkoztam a párommal 2008 év végén, és az első randink óta együtt vagyunk. És tudod mit szeret bennem legjobban? Hát a hangomat. Elképesztő. Nem?
Szóval csak bátran!!!!
És kérünk beszámolót!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!