Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak, hogy utálom a testvérét?
Figyelt kérdés
Jó, nem ilyen durván, csak az érdekelne, hogy kimutathatom-e nyíltan az idegenkedésemet vagy jópofizzak az alatt a kevés találkozás alatt?2008. szept. 17. 21:02
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell jópofiznod de nem is kell nyiltan kimutatnod hogy utálod!Aranyközépút!:)
2/6 anonim válasza:
Miért utálod a testvérét ? Nem lehetne megbeszélni, hogy mi a probléma ? Akkor talán megértenétek egymást és nem lenne probléma. A barátom testvére utált engem, mikor a barátommal kb 4-5hónaposak voltunk. Megbeszéltük, h mi a baja és tudunk-e rajta változtatni.. Azóta minden rendben, lehet, h nem vagyok a szive csücske, de jobban elvisel, mint azelőtt és van, mikor jókat is nevetünk :) Igaz, Én nem utáltam, csak max nem kedveltem, mert tudtam, h utál... De már megbeszéltük! :) Nektek is azt ajánlom.. Ha nem megy, akkor jópofizz.. Vagy beszélhetsz a barátoddal is erről...
3/6 A kérdező kommentje:
Megbeszélni nem igazán lehet, ez olyan zsigerből fakadó (szerintem)kölcsönös utálat.A családban ő a szép, okos és a főnök,én viszont nem viselem el, ha valaki kiskirálykodik rajtam vagy akár a barátomon...
2008. szept. 17. 21:19
4/6 anonim válasza:
Elsö válaszoló vagyok!
Szerintem akkor is aranyközépú,tarts meg vele a két lépés távolságot!
Amúgy tapasztalat!Nálunk a növéremet nem szereti a párom az igazat megvallva jogosan ö is egy királykodos fajta!Igazat is adok a páromnak de akkor is rosszul esik,és valószinü a te párodnak is ha nem is mutatja akkor is!
Két lépés távolság :)
Nálunk bevállt!!!! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Oké igyekszem:)Köszönöm a választ mindkettőtöknek
2008. szept. 17. 21:47
6/6 anonim válasza:
legyél vele kedves-nem jópofizásból, hanem úgy, ahogy minden emberrel szokás. aztán ne törődj vele, hogy tetszel-eneki vagy nem. szóval legyél udvarias, figyelmes, ne hozz fel vitatémákat, ne tegyél megjegyzéseket. reménykedj, hogy javul a viszony. ez legyen benned, ne az, hogy mennyire utálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!