Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülés után, nagy szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NikiDávid kérdése:

Szülés után, nagy szerelem?

Figyelt kérdés
Miota megszültem semmi nem a règi, mindig ha van vita csak babo miatt es minden rajtam csattan, nem egy szer mar elneztem parom hulyeségeit, az utolsót elmeselem. Este 10 szoptatas.. Sietek minden ne keltjük fel apát... Mär kész voltam szopi bűfi pelus..... Épp takaroztam be es elkezd veszekedni velem h mivan miert nem kapcsolom le a villanyt... +Vita, át jöttem gyerekkel nappaliba aludni... Nem akarok gyerekesnek tünni de olyan roszul esett a fèrjemtől hogy sietet egy szoptatos anyát. 😞 3 hét telt el a szülés ota, azota megkaptam az első pofont is... Meg nagyon sokat veszekszik velem 80% nem en vagyok a hibás csak rajtam csattan minden 😞

2016. jan. 25. 23:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
Persze,hogy várja a pofonakat! Hisz pont azt írta,hogy megkapta az első pofonját,tehát lesz második,harmadik stb...
2016. jan. 26. 10:32
 12/21 anonim válasza:
100%
Abban a pillanatban kiraktam volna...most csak pofon. ..utána verés. ...aztán ki tudja mi jön még. .....nem turnem meg a lakásban egy pillanatig sem!!!!
2016. jan. 26. 10:59
 13/21 anonim ***** válasza:

Azért itt több sebből vérzik a dolog.

Nem hiszem, hogy a szülés után lett minden ilyen, előtte se volt akkora a lamúr.

Engem meg zavar is, hogy megy ez a babózás, meg saját magára csak szoptatós anyaként utal. És akkor mi van, ha nem szoptat, akkor lehet vele ordítani a villany miatt?

Az is fura, hogy lábujjhegyen kell szoptatni, fel ne keljen. Mert? Szülésig nem tudta a pasija, hogy a gyerekek éjjel is ordítanak, és titokban akarja tartani?

Ezért nem kell sza.r kapcsolatba gyereket szülni.

2016. jan. 26. 12:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 10 éves, 23 vagyok, de hidjetek el hogy szülés előtt nem voltak sose ilyen durva vitáink. Az én lakásomon lakunk, de őssze vagyunk hazasodva egyhamar nem tudnèk szabadulni ... A villanyról meg annyit hogy sólámpa éget mert nehogy felkelen a babó este ogy rendes villanyt nem is égetek. Aki meg tudja milyen minimalis fènye van a sólámpának... M1 köszönöm a válaszokat
2016. jan. 26. 12:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd meg neki hogy költözzön el!
2016. jan. 26. 13:26
 16/21 anonim ***** válasza:
73%

Jaj,hagyjátok már!

12:45-kor írt,nyílván véget ért a suli...

2016. jan. 26. 13:32
 17/21 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kérdező!

Ne foglalkozz a rossz indulatú emberekkel. Én a helyedben mindenképp leülnék beszélgetni a párommal, hogy nekem is nehéz az átállás az új életre én is fáradt, kimerült vagyok, de támogasson téged. Szülés előtt nem romlott meg a viszonyotok? Nem lehet hogy lett valakije? Egy megértő, támogató férj nem így viselkedik. Egy kapcsolatban bármit meg lehet nyíltan beszélni.

2016. jan. 26. 19:51
 18/21 anonim ***** válasza:
16%
A probléma gyökere, onnan ered, hogy a kispapák ceruzája tele van nedűvel. Amikor megszoptattad a baát, meg kell fejni a papa ceruzáját is, mert egyébként kihajt a méregfoga! Az is lehet hogy a szoptatáskor, benne is felevenednek a régi szép emlékek, amikor a szoptatásnál ő is résztvevő volt! Te is feszült lehetsz, mert az új helyzet elég sok stresszel jár, és ilyenkor nem nehéz elvesztenetek a fejeteket! De ez nem mentség arra amit a férjed csinál! Hány évesek vagytok? És mióta vagytok házasok?
2016. jan. 26. 20:04
 19/21 A kérdező kommentje:
23 parom 24 èves, 2 eve vagyunk egyut es tavaj szepTemberbe. Házasodtunk meg. Igen az utolso jopofa van benne igazság 😄😄
2016. jan. 27. 02:43
 20/21 anonim ***** válasza:

Akkor szop..d le,hogy ne verjen meg megint!

Ritka lökött tyúk vagy...

2016. jan. 27. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!