Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülés után, nagy szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NikiDávid kérdése:

Szülés után, nagy szerelem?

Figyelt kérdés
Miota megszültem semmi nem a règi, mindig ha van vita csak babo miatt es minden rajtam csattan, nem egy szer mar elneztem parom hulyeségeit, az utolsót elmeselem. Este 10 szoptatas.. Sietek minden ne keltjük fel apát... Mär kész voltam szopi bűfi pelus..... Épp takaroztam be es elkezd veszekedni velem h mivan miert nem kapcsolom le a villanyt... +Vita, át jöttem gyerekkel nappaliba aludni... Nem akarok gyerekesnek tünni de olyan roszul esett a fèrjemtől hogy sietet egy szoptatos anyát. 😞 3 hét telt el a szülés ota, azota megkaptam az első pofont is... Meg nagyon sokat veszekszik velem 80% nem en vagyok a hibás csak rajtam csattan minden 😞

2016. jan. 25. 23:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A pofon átvitt értelemben van?
2016. jan. 26. 00:14
 2/21 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Én is a pofonon akadtam fenn. Ez nálam önmagában válóok lenne, a többi már csak a körítés. A férjednek agyára ment a g...
2016. jan. 26. 00:17
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy két oldalas szórólap, olvasd el, aztán mondd el utána, hogy mennyiben ismersz magatokra:

[link]

2016. jan. 26. 00:17
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekvállalás feszültséggel jár, stresszes.

Viszont ha a férjem egyszer is szándékosan megütne, lenne 10 perce összeszedni a cuccait és távozni.

2016. jan. 26. 00:18
 5/21 anonim ***** válasza:
93%
Szep ferj. Jol megnézted, kivel vallaltal gyereket? A pofont hogyan kell érteni? Gyanítom, valószínűleg megütött, nem először.
2016. jan. 26. 07:07
 6/21 anonim ***** válasza:
38%
És miért nem kapcsoltad le a villanyt? A kérdés címét csak én nem értem? Hány évesen vállaltatok gyereket?
2016. jan. 26. 07:27
 7/21 anonim ***** válasza:
85%

Ti 3 hét alatt non-stop csak veszekedtetek???

Akkor valami nagyon nem volt jó már szülés előtt sem...

De nagyobb a gyanúm,hogy egy kis éjjeli trollt üdvözölhetünk a tizenévesek táborából!

Ennyi írni nem tudó, felnőtt nőt én még életemben nem láttam! :-)

2016. jan. 26. 07:40
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy a hibás!

Nagyon gyorsan hagyd el a párod, most, amíg még lehet.

EGy férjnek támogatni kellene az anyát, segíteni az újszülött baba körül, levenni a teher egy részét az anyáról, nem terrorizálni és bántalmazni testileg, lelkileg. Nem fogod tudni megváltoztatni a férjed, egy pszichopatával vagy együtt, akiben semmi együttérzés sincs. LÉpj, gyorsan, a babának sem jó, ha állandó veszekedés van otthon, meg látja h apa üti anyát, ahogy nő egyre jobban megérti majd.

Ha vannak szüleid gyorsan költözz haza!

2016. jan. 26. 09:19
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

A szülés előtt, terhesség alatt milyen volt a kapcsolatotok?

Elég durva, ha a párod a szülés után változott meg ennyire, erre nem mentség az se, ha nincs szex, és nem tud aludni.

Jól beválasztottál.

Tedd ki a fenébe, vagy költözz egy időre a szüleidhez, és minél hamarabb szabadulj meg tőle.

Nincs értelme reménykedni, hogy javulni fog a helyzet, mert nem fog. Főleg ha a "babo" miatt megy a vita.

2016. jan. 26. 09:57
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog elköltözni. Tűr, vár, reménykedik és várja majd a pofonokat.
2016. jan. 26. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!