Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne akarjam többé, hogy szeressen valaki?
Nem tudom kedves kérdező miért van úgy felháborodva a válaszoktól, ha kiírtál egy ilyen kérdést mire számítasz?
Ez a fiú nem szerelmes beléd, nem is lesz, csak lefekszik veled amikor kedve tartja, nem tudom hány éves a srác de egy ideig nem fog megváltozni.
Ragaszkodhatsz hozzá, miközben még jobban megbánt és legyengít. Ha a szex sem jó és amire vágysz azt nem kapod meg tőle soha de mégis kell neked az nem arra vall, hogy egészséges és erős vagy lelkileg. Ha az lennél, már rég elhagytad volna és olyannal lennél aki megadja kérés nélkül amire vágysz. Bár 16 évesen nekem egy fiútól még max a mozizás, beszélgetés és kézfogás volt amit akartam.
24/L
Nem hiszem, hogy te tényleg szereted ezt az embert, hanem valamilyen lelki nyavalyád van.
Szerintem gondolkodj el nagyon alaposan, hogy pontosan miaz, amit szeretsz benne, mi tart mellette, miért hagyod magadat ebben a helyzetben, miért hagyod elnyomni magad, miért nem akarsz kilépni.
Ez így nem jó.
Hat hozzad hasonlo lelkiserultet sem gyakran latni kerdezo.
Hatalmas erot kene venni magadon mert ebbol nem 2-3 ev lesz, hanem 10-15. Ez az ember csak sajat magat szereti. A baratnoit es teged sem tisztelt, becsult soha.
Gyulolnod kene mar, nem pedig imadnod, mint egy kis szanalmas pincsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!