Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne akarjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne akarjam többé, hogy szeressen valaki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit szeretek, de ő nem figyel rám, még szex közben sem. Nem merem elmondani neki, hogy nem megyek el, mert félek, hogy megüt. Azt mondta, ha hazudok, megüt, de ha meg megmondtam régebben, h nem jó, akkor szomorú volt, és kétségbeesett, de semmi sem változott. Nem akarom látni, hogy én teszem szomorúvá. Már próbáltam otthagyni, de nem megy, nagyon szeretem, pedig ő engem nem. Nem járunk, csak szexelünk. Lehet, h ez szánalmas, de annyira szeretem, hogy akkor is boldog vagyok, ha csak hozzám ér.Mikor találkoztunk, 16 voltam, és beleszerettem, azonnal. Neki barátnője volt, de nem mondta el. Aztán már annyira szerettem, hogy nem tudtam azt mondani, h nem tehetem, egyszerűen akartam őt, és ő is akarta ezt, de persze, csak mint kaland. Ebből a kalandból évek lettek, és folyton visszautasította az érzéseimet, holott velem mindent megtehetett, amit "otthon" nem. Én tényleg szeretek vele lenni, nekem semmi sem rossz, vagy visszatetsző, amit tesz, mert élvezem, minden másodpercét annak, amit velem tölt. De tudom, hogy ebből semmi se lesz. Meg akarta kérni a lány kezét, de a lány szakított vele(nem tudott semmit, más volt az oka). Annak is én voltam az oka. Mindig róla beszél. Mikor szexelünk, olyankor is. De én ennek ellenére szeretem. Szerelmes vagyok belé, ő meg mindig azt mondja, hogy majd elmúlik, meg h nem érti, miért. Hát én sem. De szeretem őt. Nem tudok nélküle élni. Vágyom a szerelmére, arra, hogy átöleljen és úgy igazán magához húzzon. 3 év alatt egyszer sem tette ezt meg, hiába kértem. Olyan rossz volt mindig elmondani, hogy ezt akarom, de elmondtam milliószor. És ő csak azt mondta, milyen unalmas vagyok. Mert mindig ugyan azt mondom, hogy jó érzés, ha bennem van, hogy szeretek vele lenni, és szeretem. Ez tényleg olyan unalmas egy 16 éves kislánytól, aki kb mindent veled csinál először, és még nem tudja úgy kifejezni magát? Nem értem ezt. Szeretném elfelejteni. Az elmúlt 2-3 évet. Nem akarok élni ezekkel az emlékekkel. Amiket ő okozott, vagy amiket mások, akik csak ugyan úgy bántottak. Hogyan felejtsem ezt el? Hogyan ne akarjam azt, hogy szeressen valaki?

2016. jan. 25. 22:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
GYIK ötven árnyalata.
2016. jan. 25. 23:49
 32/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom kedves kérdező miért van úgy felháborodva a válaszoktól, ha kiírtál egy ilyen kérdést mire számítasz?

Ez a fiú nem szerelmes beléd, nem is lesz, csak lefekszik veled amikor kedve tartja, nem tudom hány éves a srác de egy ideig nem fog megváltozni.

Ragaszkodhatsz hozzá, miközben még jobban megbánt és legyengít. Ha a szex sem jó és amire vágysz azt nem kapod meg tőle soha de mégis kell neked az nem arra vall, hogy egészséges és erős vagy lelkileg. Ha az lennél, már rég elhagytad volna és olyannal lennél aki megadja kérés nélkül amire vágysz. Bár 16 évesen nekem egy fiútól még max a mozizás, beszélgetés és kézfogás volt amit akartam.

24/L

2016. jan. 26. 08:17
 33/35 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy te tényleg szereted ezt az embert, hanem valamilyen lelki nyavalyád van.

Szerintem gondolkodj el nagyon alaposan, hogy pontosan miaz, amit szeretsz benne, mi tart mellette, miért hagyod magadat ebben a helyzetben, miért hagyod elnyomni magad, miért nem akarsz kilépni.

Ez így nem jó.

2016. jan. 26. 09:59
 34/35 anonim ***** válasza:
76%

Hat hozzad hasonlo lelkiserultet sem gyakran latni kerdezo.

Hatalmas erot kene venni magadon mert ebbol nem 2-3 ev lesz, hanem 10-15. Ez az ember csak sajat magat szereti. A baratnoit es teged sem tisztelt, becsult soha.

Gyulolnod kene mar, nem pedig imadnod, mint egy kis szanalmas pincsi.

2016. jan. 26. 13:51
 35/35 anonim ***** válasza:
Kislány, vakard már össze az önbecsülésedet.
2016. jan. 26. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!